Cercar

Competicions Rànking FCD

Josep Arimany guanya la Lliga Online Estiu 2020

Aquest any, de forma improvisada i extraordinària, des de la Federació hem organitzat la Lliga Online Estiu 2020, la competició en format round robin que ha mantingut en actiu als esportistes durant el més d'agost. Després de la lligueta els esportistes s'han classificat per al quadrant final que s'ha jugat aquest dissabte 5 de setembre.

La competició es va poder pel canal youtube de la FCD, gràcies a la col·laboració de Sergio Garrido del CD Baix Camp.

La fase final es va iniciar a les 16h de la tarda, i des de casa, tots els partits dels quarts de final es van jugar alohra. A semifinals hi van arribar en Luis Manuel Díaz, que havia quedat primer a la lligueta, va perdre 0-4 davant en Joan Villagrassa. A l'altre semifinal es van creuar en Jonathan Martín i en Josep Arimany en un emocionant duel. En Jona es va avançar sempre en el marcador, però en Josep empatava fins al 3-3 on amb un joc de 17 dards en Josep va resoldre el partit per 3-4.

La final entre en Joan Vilagrassa i en Josep Arimany va començar igualada, però amb 1-1 al marcador en Josep va estar més encertat als dobles i va acabar imposant-se per 5-1 amb jocs de 20 a 25 dards. Josep Arimany s'ha proclamat campió de la primera edició d'una competició singular que ens ha acompanyat durant el més d'agost.

Aprofitem per agraïr a tots els participants la seva predisposició i el bon tarannà que ha tingut la competició.

La classificació de la competició i els marcadors de la fase final s'han pogut seguir en directe al següent enllaç:  nakka.com/LligaEstiu2020 

Quadrant de la fase final de la Lliga Online d'Estiu 2020:

QF 16:00h Luis Manuel Díaz 4-1 Josep Maria Salvadó*
QF 16:00h José Luís Puerto 1-4 Joan Vilagrassa
QF 16:00h Jonathan Martín 4-0 Joan Vierge
QF 16:00h Josep Arimany 4-0 Albert Martorell 
SF 1 16:40h Luis Manuel Díaz  0-4 Joan Vilagrassa
SF 2 17:15h Jonathan Martín  3-4 Josep Arimany
Final 18:00h Joan Vilagrassa   1-5 Josep Arimany 

* Esportista disponible per ordre, que substitueix a Xavier Andrès.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.