Cercar

Competicions Rànking FCD

Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-4T

El Rànking FCD #dardsenlinia és una competició en línia organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) per a competir únicament des de casa, o bé a la seu del club, en alguns casos extraordinaris. La Federació Catalana de Dards organitza la segona edició de la competició de Dards on line, el Rànquing FCD #Dardsenlinia. Un punt de trobada dels esportistes federats on ens retrobarem amb els dards i la competició sense sortir de casa.
 
El format del Rànquing FCD #Dardsenlinia serà una suma de competicions puntuables que es celebraran els dissabtes a la tarda, per mantenir viva la rutina de practicar l’esport dels dards. Un rànquing comptarà amb un total de tres opens, una prova al més, essent en conjunt una competició trimestral.
 
Qui pot participar? En aquesta competició poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs. en vigor temporada 2020-21.
 
En què consisteix el Rànquing FCD #Dardsenlinia? El format de competició és de tipus classificatori, on en una sèrie de competicions els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final.
 
On es juga? A casa, tenint en compte que la diana que haurà de ser de sisal premsat, segons especificacions citades al Reglament General de Competicions de la Federació, que es regeix per la normativa de la Federació Mundial.
 
Format de joc? Es jugarà al 501 Double Out (sortida lliure i tancament en doble o doble diana) al millor de 7 partides (a 4 partides guanyades), el sistema de joc serà per eliminació directa (Direct KO). La competició serà mixta.
 
El protocol de joc serà el mateix de la temporada anterior.
 
Reglament de la competició: El nou reglament complert el trobareu en format pdf aquí o al marge de la noticia, a la zona de descàrregues.

Com a novetat tots els esportistes hauran de fer d'apuntadors, com ja fem en les competicions presencials, també hi ha una inscripció de 30,00 Euros per a participar en cada rànquing (conjunt de tres opens) i per tant hi haurà uns premis. En cas de voler participar en un puntuable, la inscripció serà de 10,00 Euros.

Premis. A cada open hi haurà uns bonus en joc, apart dels punts. Aquests bonus al final de la temporada es convertiran en premis bescanviables per allotjaments i/o inscripcions a les competicions FCD com la Catalunya Cup, Catalonia Open-FCD Anniversary i Campionat de Catalunya, o bé, quan sigui possible, en allotjaments, transport i/o inscripcions en Open puntuables WDF de la nostra zona. També es podrà bescanviar per material esportiu, sempre i quan sigui subvencionables per la FCD. El 100% de les inscripcions seran destinades a premis.

Calendari

31/oct Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4 Prova 1
21/nov Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4 Prova 2
19/dic Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4 Prova 3

Més endavant publicarem el calendari de la resta de trimestres.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.