Cercar

Competicions Rànking FCD

Resultats del Rànquing FCD 2020-4T: guanyador Javier Velasco

Després del tercer puntuable en Javier Velasco 'Basto' del Pinedards CD s'ha proclamat campió del Rànquing FCD 2020-4T, el primer rànquing trimestral.

Després de la finalització del rànquing #DardsOnline de la primavera, vam seguir trabalant recollint totes les vostres apreciacions i comentaris, tant d'esportistes, clubs i equip tècnic, i vam crear aquesta competició trimestral. Aquest rànquing no deix de ser, un punt de trobada mensual per a tots els esportistes, per a competir, retrobar-nos i seguir mantenint viu l'esport dels dards adaptant-nos de la millor manera a la situació actual que ens toca viure.

 

La competició es va iniciar a l'octubre i cada prova ha tingut un guanyador diferent:

31/oct 16 h Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4-1 Guanyador: Josep Arimany -resultats aquí-
21/nov 16 h Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4-2 Guanyador: Jonathan Martín -resultats aquí-
19/dic 16 h Rànquing FCD #Dardsenlinia 2020-T4-3 Guanyador: Javier Velasco -resultats aquí-

I eJavier Velasco "Basto"l més regular de tots ha estat en Javier Velasco -foto-, que desprès de dos segons llocs (o dues finals perdudes), va possar la cireta en el darrer puntuable del trimestre alçant-se guanyador. El segon lloc ha sigut per en Jonathan Martín i el tercer per a en Josep Arimany, tancant el Top4 en Toni Muñoz.

Moltes esportistes han millorat resultats del rànquing de la primavera i d'altres s'han quedat sense tastar la victória de guanyar un partit en les tres proves, però els reptes de superació per aquest any nou, sempre són motivadors per a la següent prova que començarà en breu.

La classificació General:  la notícia la trobareu en tot detall en pdf (veure aquí).

En aquesta primera experiència hi han participat un total de 83 participants en les tres proves, amb una mitjana de 28 esportistes per prova i un total de 33 esportistes únics participants. Unes dades que esperem millorar en el proper rànquing.

També cal dir que s'han repartit moltes beques, podeu revisar a la classificació general tots els premis i classificació final.

En breu anunciarem la competició per al proper trimestre, estigueu atents a la web.


 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.