Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2015:
Camí al Masters Mundial - Calendari

Des de la Federació Catalana de Dards estem preparant el rànquing més important de la temporada, el DESTÍ WINMAU 2015.
 
Què és el Destí Winmau:
És una competició organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) on es classifiquen esportistes per a participar al Masters Mundial de dards, el Winmau World Masters Darts Championship.
 
Com hi pots participar:
En aquesta competició poden partiricpar tots els esportistes, que han de tenir fitxa de la FCD de la temporada en curs en vigor, bé sigui Fitxa Federada mitjançant un Club de Dards federat, amb els drets en vigor, o bé Fitxa Independent.
 
Informació per renovar/alta de Fitxa Esportiva la trobareu al següent enllaç: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
 
En què consisteix:
El format de competició és de tipus Rànquing, on en una série de competicions obertes els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final.
 
On es juga:
Es celebraran diversos puntuables que es jugaran a les diferents seus dels Clubs de Dards federats de Catalunya, entenent per a tals efectes, els clubs amb els drets federatius en vigor.
 
A partir d'avui mateix podeu indicar-nos si els vostres clubs estan interessats en organitzar un o més dels puntuables que hi haurà, via email a  fcd@dardscatalunya.cat
Un Club podrà accedir a acollir un nou open si supera un mínim de participació en el primer que organitzi.

Quan es celebra:
El calendari d'aquesta competiicó va acord amb el calendari de la Lliga Catalana i per aquesta edició queda de la següent manera.
 
20/des./14  CD La Xarxa, Puig-Reig
31/gener/15  CD Piritoño, Malgrat de Mar
07/març/15  CE Vdards Palafrugell
11/abril/15  CD Ripoll, Ripoll
16/maig/15  CD Goya, Reus
27/juny/15  Palafrugell CD, Palafrguell
 
Inici de la Competició:
Un cop es tanqui la inscripció a la Lliga i hi hagi el calendari confeccionat es definirà el calendari d'aquesta competició, que s'anunciarà a la web de la Federació Catalana de Dards: www.dardscatalunya.cat
 
Premis:
Estem treballant per a repetir els premis de la temporada anterior. 
 
Els premis que es van repartir van ser els següents:
Els tres primers homes classificats i la millor dona guanyen un accèssit directe per a participar al Masters Mundial.
 
També hi ha premis per participació als rànkings i els esportistes que van participar en tots els puntuables menys un, van obtenir una beca consistent en la inscripció al Catalonia Open Darts, de l'any en curs. Això implica que l'esportista fa el seu registre a la competició, fent el pagament dels drets per participar (la inscripció), com tots els participants, i el mateix dia de la competició al realitzar el check-in s'abona l'import de la beca.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.