Cercar

Competicions Rànking FCD

Resultats #RanquingFCD2023

Ha finalitzat el Rànquing FCD 2023, la competició en format rànquing que organitza la Federació Catalana de Dards i que classifica els millors esportistes per al prestigiós Masters Muntial de Dards, el WDF World Masters.

BEQUES

ESPORTISTES CALSSIFICATS PER AL MASTERS MUNDIAL: Amb aquest darrer puntuable d'aquest cap de setmana es dona per finalitzat el Rànquing FCD que ha classificat als tres millors jugadors masculins, la millor jugadora femenina i el millor junior per al Masters Mundial de Dards. Aquest any els esportistes classificats són: Daniel Zapata, Raul Invernon, Kilian Perales i Montser Boronat. Com a millor esportista junior en Kilian Perales ha revalidad la primera plaça assolida la temporada anterior. Tots aquests esportistes són els que rebran la Beca World Masters. Per altra part en Dani Zapata, que ja havia assolit accésit al guanyar el Gibraltar Open Classic 2023, permet que el 4rt classificat guanyi l'accésit que recau sobre Josep Arimany.

Com en les darreres edición, la FCD, també posa a disposició dels esportistes la Beca Participació Rànquing FCD que aquest any consisteix en l'inscripció al puntuable internacional més important que organitza la FCD, el Catalonia Open que es celebre el dissabte 2 de setembre de 2023 a Calella. Per als esportistes que han guanyat la inscripció al Catalonia Open a la Lliga Catalana Individual, es passarà la inscripció per al FCD Anniversary.

Aquesta beca és per als esportistes que han pres part de tots els puntuables del Rànquing FCD 2023, Totes les beques són personals, intransferibles i no bescanviables per cap altre fi que l'especificat. S'ha de confirmar assistència abans del dia 15 de juliol vía whatsapp o bé per email a administracio@dardscatalunya.cat.

Aquest any són un total de 10 esportistes:

JOSEP ARIMANY
JONATHAN MARTIN
ÈRIC BASULLAS
MARC COSTA
SERGIO GARRIDO
GABRIEL OLIVE
DOLORES CASCALES
IGNASI BASULLAS
IOLANDA RIBA
JORGE ESPARZA

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.