Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2015:
Resum, resultats i fotos del 4rt Open

En Gabriel Olivé conquista el 4rt Open del rànquing Destí Winmau 2015 en una emocionant final.
 
Aquest dissabte s’ha celebrat a la Sala Marià Fortuny (La Lira) de Ripoll la quarta prova del rànquing que classifica a quatre esportistes per al prestigiós Masters Mundial de Dards, el Winmau World Masters Professional Darts 2015. A la cita han acudit els millors esportistes del moment i on la gran igualtat en les partides ha fet vibrar ja d’un bon inici als aficionats i esportistes presents. La competició es va jugar al millor de set jocs al 501 Doble Out fins a la final.
 
A la primera ronda ha quedat eliminat en Antonio Muñoz del Club Dards Palafrubell, el campió de Catalunya del 2013 no va poder batre a en Avelino Almazán (CD Guardiola) que començava amb bon peu la competició guanyant un gran duel.
 
A segona ronda es van viure diverses grans partides, destacant el creuament d’en Raúl Invernón (E.I.) i Oscar Valenzuela (CE VDards), primer i segon classificat del Rànquing, en que ambdós esportistes lluiten per fer-se amb la primera posició i una de les tres places, pels jugadors masculins, per classificar-se per al Masters Mundial de Dards. La partida va ser molt emocionant i poc a poc en Oscar va agafar la iniciativa de cada joc fins a guanyar per un 4-1. Aquesta victòria li permetia retallar com a mínim un punt a en Raúl, faltava veure els següents resultats i seguir avançant al quadrant. 
 
Per la seva part en la segona ronda també guanyava en Gabriel Olivé (CD Goya) sobre en Hilari Pons (CD La Xarxa) per 4-2. En un partit molt igualat també seguia endavant en Oscar Vera (CD Olot) per 3-4 sobre Avelino Almazán (del CD Guardiola), en Marc Recasens ( CE VDards) es desfeia per un contundent 0-4 sobre Jesús Gil (CD Olot) i en Enric Cid (CD La Xarxa) per 4-1 sobre el que va ser el millor esportista local en Juan Manel Domínguez (CD Ripoll) que va quedar en novena posició. A la segona ronda també fou eliminada na Elena Bueno (Cossetans C.D.) que va perdre amb en Tony Gragera (CD Acció Senegal) per 4-0.
 
A la tercera ronda en Gabriel Olivé i Marc Recasens assolien guanyar per 4-0 sobre Oscar Vera i Tony Gragera, mentre en Oscar Valenzuela i Enric Cid guanyaven per 4-2 respectivament els seus partits davant Josep Arimany (CD Olot) i Juan Robles (CD Palafrugell). 
 
Les partides de semifinals van ser molt igualades malgrat els resultats, on els errors ja es paguen molt cars i suposen perdre el joc. En Oscar Valenzuela es desfeia per 4-0 d’en Enric Cid i es plantava així per segona vegada en una final.
 
En Gabriel Olivé també va resoldre amb certa facilitat el seu partit, davant d’un Marc Recasens que, com hem vist en aquesta competició, ha anat millorant notablement el seu rendiment. El resultat fou de 4-1, i en Gabriel es colava a la seva primera final d’aquesta temporada.
 
La final va ser molt igualada i la sortida la va guanyar en Gabi Olivé (CD Goya) per ben poc, i en Oscar Valenzuela (CE VDards) sortia a les partides senars. El marcador va iniciar-se molt igualat amb els dos esportistes fent tirades similars i on cada esportista va fer valer el petit avantatge de la sortida inicial. Amb els parcials igualats d’1-1, 2-2 i 3-3 van arribar a jugar la partida definitiva que resoldria el guanyador de la competició. El primer en arribar a zona de tancament fou en Gabi que després de fallar el primer dard, va aprofitar els altres dos dards per quadrar-se el tancament per al següent llançament. En Oscar va errar el primer dard, però els altres dos li van servir també per preparar-se la tancada. Era novament el torn d’en Gabi, el primer dard va anar per fora, el segon per dins i no podia clavar el tercer en la zona del doble. De nou en Oscar disposava d’una oportunitat però després de fallar els dos primers dards, es va passar amb el tercer. Una nova oportunitat per en Gabi que aquest cop si, va assolir clavar el dard al doble per finalitzar el joc i proclamar-se merescudament guanyador.
 
 
 
Després de quatre Opens el jugador de Reus, en Gabriel Olivé aconseguia meravellar amb grans partides, recuperant el nivell i la bona forma. Una gran satisfacció per l’aficionat i per tots plegats, ja que de ben segur gaudirem amb aquest gran company dins i fora de la línea de tir.
 
Gran actuació també d’en Oscar Valenzuela que amb aquest segon lloc assoleix consolidar-se a la segona posició i mantenir vives les seves aspiracions d’estar entre els tres primers, que obtenen la invitació al Masters Mundial de Dards.
 
Resultats:
Ronda 1 
Domingo López 1-4 Enric Cid
Antonio Muñoz 2-4 Avelino Almazán
Juan Robles 4-0 Toni Boixader
 
Ronda 2 – Last 16
Oscar Valenzuela 4-1 Raúl Invernón
Josep Arimany 4-1 Josep M. Salvadó
Juan M. Dominguez 1-4 Enric Cid
Juan Robles 4-0 Juan González
Gabriel Olivé 4-2 Hilari Pons
Avelino Almazán 3-4 Oscar Vera
Jesús Gil 0-4 Marc Recasens
Tony Gragera 4-0 Elena Bueno
 
Ronda 3 – Last 8
Oscar Valenzuela 4-2 Josep Arimany
Enric Cid 4-2 Juan Robles
Gabriel Olivé 4-0 Oscar Vera
Marc Recasens 4-0 Tony Gragera
 
Semifinals
Oscar Valenzuela 4-0 Enric Cid
Gabriel Olivé 4-1 Marc Recasens
 
Final
Oscar Valenzuela 3-4 Gabriel Olivé
 
 
Classificació
1er Gabri el Olivé
2on Oscar Valenzuela
3er Enric Cid
3er Marc Recasens

 

Les Fotos les torbareu a la galeria d'aquesta web.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.