Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2015, 5è Open:
Resum, Resultats i Classificació

En Daniel Carrasco del CD Aigüestoses conquista el 5è Open del rànquing Destí Winmau 2015.

Aquest dissabte s’ha celebrat a la seu del Club Dards Goya a Reus la cinquena prova del rànquing que classifica a quatre esportistes per al prestigiós Masters Mundial de Dards, el Winmau World Masters Professional Darts 2015. A la cita han acudit els millors esportistes del moment i on la gran igualtat en algunes partides ha fet vibrar als aficionats i esportistes presents.

La competició s'ha jugat al millor de set jocs al 501 Doble Out fins a la final, han participat 28 esportistes, el record de participació d'aquesta edició, fins el moment, i s'ha disposat de quatre dianes per a la competició.

A la primera ronda només han lliurat quatre esportistes, fruit de l'alta participació en aquesta puntuable. Dels primers esportistes elminats destacar en Marc Recasens (CE Vdards) de Palafrugell, jugador que actualment està dins del Top10 i per tant forma part d'aquest selecte grup dels millors esportistes, el seu botxí ha estat en Òscar Vera (CD Olot). En aquesta ronda també ha quedat eliminada per molt poc l'actual campiona de Catalunya, la Iolanda Riba (CD Goya) que ha perdut davant en José González (CD Palafrugell).

A la segona ronda destacar l'eliminació d'en Oscar Valenzuela (CE Vdards) que ha fallat davant d'en Gabriel Olivé (CD Goya) en un emocionant partit on només dos errors han sentenciat a l'esportista del Club Esportiu Vdards. Malgrat aquest resultat en Oscar manté la segona posició a la classificació d'aquest rànquing. En aquesat ronda també ha quedat eliminada la Núria Plaza que després de guanyar a primera ronda sobre Antonio Chaves 4-3, ha quedat eliminada per 1-4 davant en David Garcia (CD Goya).

A la tercera ronda va arribar la desfeta de grans esportistes com el número u del ránquing, en Raúl Invernon que va perdre 3-4 sobre David Garcia (CD Goya), També van quedar eliminats Hilari Pons (La Xarxa) per 1-4 davnat Òscar Vera, en Gabriel Olivé (CD Goya) per 3-4 amb Juan Robles i en Roque Soto (CD Goya) 0-4 davant Daniel Carraco (CD Aigüestoses).

A Semifinals Òscar Vera va guanyar a en David Garcia (CD Goya) i en Daniel Carrasco va guanyar 3-4 sobre Juan Robles. Ja a la final es van trobar en Òscar Vera i en Daniel Carrasco. En Daniel va començar obrint el marcador, però en Òscar va arribar a empatar 1-1, moment en el qual en Daniel va començar a encadenar 180s i d'altres tirades altes que li van donarpoc a poc l'avnantage suficient per acabar guanyant per 4-1.

Tots els resultats:
Primera Ronda - Last 32
Jordi Vázquez 2-4 Toni Muñoz
Hilari Pons 4-2 José Sánchez
Domingo López - bye
Òscar Vera 4-2 Marc Recasens
Toni Gragera 4-2 Antonio Mora
Raul Invernon 4-1 Jesús Vilaplana
Núria Plaza 4-3 Antonio Chaves
David Garcia - bye
Gabriel Olivé - bye
Jorge Molina 1-4 Oscar Valenzuela
Cristian González 1-4 Eduard Vilaplana
Juan Robles 4-0 Tito Salvadó
Iolanda Riba 3-4 Juan González
Roque Soto - bye
Toni Rodríguez 2-4 Dani Carrasco
Enric Cid 4-3 Rafa Perea

Segona Ronda - Last 16
Toni Muñoz 3-4 Hilari Pons
Domingo López 0-4 Òscar Vera
Toni Gragera 0-4 Raul Invernon
Núria Plaza 1-4 David Garcia
Gabriel Olivé 4-2 Oscar Valenzuela
Eduard Vilaplana 0-4 Juan Robles
Juan González 1-4 Roque Soto
Dani Carrasco 4-0 Enric Cid

Tercera Ronda - Last 8

Hilari Pons 1-4 Òscar Vera
Raul Invernon 3-4 David Garcia
Gabriel Olivé 3-4 Juan Robles
Roque Soto 0-4 Dani Carrasco

Quarta Ronda - Semifinal
Òscar Vera 4-1 David Garcia
Juan Robles 3-4 Dani Carrasco

Final
Dani Carrasco 4-1 Òscar Vera

Les fotos i quadrants ja están disponibles a la Galeria (aquí) i la Classificació oficial del rànquing la publicarem en breu.

Classificació 5è Open:
1er. Daniel Carrasco (CD Aigüestoses)
2on. Oscar Vera (CD Olot)
3er. David Garcia (CD Goya)
3er. Juan Robles (Palafrugell CD)
5è. Hilari Pons (CD La Xarxa)
5è Raul Invernon
5è Gabriel Olivé (CD Goya)
5è Roque Soto (CD Goya)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.