Cercar

Competicions Rànking FCD

5è Rànquing Destí Winmau 2016

Des de la Federació Catalana de Dards estem acabant de preparar el rànquing més important de la temporada, el DESTÍ WINMAU 2016, que aquest any arriba a la 5a edició.
 
 
 
Què és el Destí Winmau:
És una competició organitzada per la Federació Catalana de Dards (FCD) on es classifiquen esportistes per a participar al Masters Mundial de dards, el Winmau World Masters Darts Championship.
 
Com hi pots participar:
En aquesta competició poden partiricpar tots els esportistes amb fitxa de la FCD de la temporada en curs en vigor, bé sigui Fitxa Federada mitjançant un Club de Dards federat, amb els drets en vigor, o bé Fitxa Independent.
La informació per renovar o per a realitzar l'alta de Fitxa Esportiva FCD la trobareu a l'Espai Federat, llicència esportiva d'aquesta web o a l'enllaç: http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
 
En què consisteix:
El format de competició és de tipus Rànquing, on en una série de competicions obertes els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final.
 
On es juga:
Es celebraran diversos puntuables que es jugaran a les diferents seus dels clubs de dards federats de Catalunya, entenent per a tals efectes, els clubs amb els drets federatius en vigor.
 
Quan es celebra:
El calendari d'aquesta competiicó va definit d'acord amb el calendari de la Lliga Catalana i el de la WDF/BDO Western Europe.
 
NOTA IMPORTANT: Tot el calendari està subjecte a modificacions, si s'escau, per tal d'evitar que els open del rànquing Destí Winmau s'assolapin amb puntuables internacionals. Quedarà definitiu quan s'oficialitzi TOT el calendari de la WDF i BDO. Informarem de les modificacions un cop es vagin definint les dates internacionals.
 
Última actualització 13-01-2016
 
Calendari Destí Winmau 2016
1er. 19-12-2015 C.D. La Xarxa a Puig - Reig
2on 16-01-2016 C.D. Olot a Olot
3er. 27-02-2016 C.D. Guardiola a Manresa
4rt. 12-03-2016 Piritoño CD a Malgrat de Mar
5è. 16-04-2016 CD Vdards a Palafrugell
6è. 07-05-2016 CD Navàs El Barrio a Navàs
28-05-2016 Esplugues CD a Esplugues de 
8è. 25-06-2016 Palafrugell CD, Palafrugell

 

Inici de la Competició:
Un cop es tanqui la inscripció a la Lliga i hi hagi el calendari confeccionat es definirà el calendari d'aquesta competició, que s'anunciarà a la web de la Federació Catalana de Dards: www.dardscatalunya.cat
 
Premis: 
Els tres primers homes classificats i la millor dona guanyen un accèssit directe per a participar al Winmau Worls Masters 2016, el Masters Mundial de dards.
 
També hi ha premis per participació als rànkings on els esportistes que participen a tots els puntuables menys un, obtenen una beca consistent en la inscripció al Catalonia Open Darts, de l'any en curs.

Reglament de la competició:
El reglament complert el trobareu al menú Espai Federat a Reglament.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.