Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau: Hall of fame

El Masters Mundial, és la competició més antiga que es celebra a nivell mundial i la segona més prestigiosa, després del Campionat del Món. La competició es coneix com El Winmau, pel seu patrocinador que dona nom a la competició, el Winmau World Masters i és un dels principals aparadors per a veure els millors esportistes del moment.

Per cinquè any consecutiu hi haurà participació catalana, fruit de la bona feina que s'està duent a terme des de la Federació Catalana de Dards que, entre d'altres coses, ha dotat el calendari de competicions per a classificar esportistes catalans de forma directa a aquesta important competició.

El Destí Winmau és un rànking que es va iniciar amb l'arribada d'una nova etapa de la Federació Catalana de Dards i que aquest any 2016 arriba a la seva 5a edició.

Recordem els guanyadors masculins d'aquesta competició:

Com s'hi pot participar?

En aquesta competició només hi poden participar els esportistes que han obtingut invitació al guanyar qualsevol dels Oberts Winmau que es celebren arreu del món, tant en modalitat femenina com masculina, com per exemple el Catalonia Open que s'ha celebrat fa poc a Calella, i  els campions nacionals de les Federacions membres de la Federació Mundial (WDF), com Catalunya.

Com us hi podeu classificar?

Si ets esportista d''un país membre/reconegut per la Federació Mundial de Dards:

A travès de la Federació Catalana de Dards: Guanyant el Campionat de Catalunya, guanyant una de les invitacions que es posen en joc al rànquing Destí Winmau o bé guanyant el Catalonia Open Darts.

Mitjançant d'altres competicions: També us podeu classificar guanyant un dels diversos "Open Winmau" que es celebren durant la temporada i que amés són puntuables per al rànking mundial WDF i BDO.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.