Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2016: Resultats 8è Open
Campió Carles Arola

Carles Arola es proclama campió del sisè puntuable del rànquing FCD Destí Winmau 2016.

El local del Palafrugell CD va acollir la última prova del rànquing de la Federació Catalana de Dards que classifica els millors esportistes al Masters Mundial 2016.

El millor esportista local va ser en Antoni Muñoz que va assolir un molt bon tercer lloc. Va lliurar la primera ronda, a la segona ronda va guanyar 4-1 sobre Joan Gonzàlez (CD La Xarxa), a quarts de final es va creuar amb en Josep Arimany (CD Olot) en un partit molt igualat i molt emocionant que va guanyar per la mínima de 3-4. Ja a semi-finals va caure eliminat per en Javier Velasco per 4-2. 

En l'apartat femení la Núria Plaza (Piritoño CD) va fer un gran open, on a primera ronda no va lliurar i va guanyar a Juan Manel Dominguez (CD La Xarxa) per 4-1, a segona ronda va fer unes partides molt bones que li vandonar la victòria per la mínima de 3-4 sobre Eduard Vilaplana (CD La Xarxa) i a quarts de final es va creuar amb en Carles Arola (Piritoño CD) amb el que va perdre 4-1.

A semifinals hi van arribar gairebé tots els jugadors que hi ha a la Selecció Catalana de Dards 2016: per un cantó en Carles Arola (Piritoño CD) i Raul Invernon, un partit força igualat però que en Carles va saber dominar per acabar guanyant 4-2.

A l'altre semifinal hi arribava en Javier Velasco (Piritoño CD) i en Antoni Muñoz (CD Palafgurell) on en Javi va guanyar també 4-2 i va fer-se amb la victòria en un altre partit emocionant.

La final ens va regalar unes bones partides d'en Carles Arola (Piritoño CD) i Javier Velasco (Piritoño CD) amb partides de 13 i 15 dards on els 180 i les tancades es van anar responent alternativament fins arribar a l'empat de 3-3, moment en el que la pressió es va notar en ambdós esportistes i on el més encertat va ser en Carles que es va endur el joc final per a proclamar-se campió del 8è Open Destí Winmau 2016.

Al marge d'aquesta notícia, a la zona de descàrregues trobareu el quadrant oficial per a imprimir i penjar al taulell d'anuncis del vostre club.

CLASSIFICACIÓ GENERAL DESTÍ WINMAU 2016 es publicarà en breu com també les beques finals.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.