Cercar

Competicions Rànking FCD

Beques Destí Winmau 2016

El Destí Winmau és un rànquing on no nomès classifica els millors esporstises per al Masters Mundial, sinó que també classifica diversos esportistes a les competicions internacionals organitzades per la FCD, el  Catalonia Open i el FCD Anniversary, com a premi i reconeixement per la seva participació en tots els puntuables d'aquesta edició.
 
Des de la Federació Catalana de Dards informem de la relació d'esportistes que han estat becats amb la Inscripció per a participar al Catalonia Open Darts i el FCD Anniversary Open d'aquest any, competicions individuals que es celebren el setembre a Calella (veure informació a http://www.dardscatalunya.cat/open/). 
 
Aquesta beca és personal i intransferible. Per gaudir d'aquesta beca, els esportistes hauran de realitzar la confirmació de la seva assistència a un o els dos events a fcd@dardscatalunya.cat abans que finalitzi la inscripció oficial a les competicions internacionals.
 
Esportistes amb Beca Destí Winmau 2016:

Carles Arola Clapes
Antonio Muñoz Ramos
Raul Invernon
Javier Velasco Garcia
Enric Cid Pujol
Josep Santonja
Antonio Rodríguez Calvo
Eduard Vilaplana
Hilari Pons
Juan González Gaixa
Anotonio Garcia Herdia
Juan Manel Dominguez

Veure llistat final de la classifiació del Destí Winmau 2016 aquí.

.

 
 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.