Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2017: Resultats 6è Open Campió Óscar Valenzuela

Óscar Valenzuela  (CE Vdards) s'ha proclamat campió del 6è puntuable del rànquing FCD, Destí Winmau 2017.

La cita es va celebrar al local del Club Dards Piritoño amb 32 participants. La seu va disposar de 3 dianes inicialment que desprès van passar a 4 per a dura terme el classificatori. L'esdeveniment va ser un nou retobrament de tots els esportistes que van gaudir dels dards.

El local del Club Dards Piritoño es va omplir novament i des d'un bon inici les línies de tir no van descansar en cap moment i entre els habituals en els classificatories al Masters Mundial ja es van poder veure molt bones partides a les primeres rondes, i es que tal com es comentava, cada cop és molt més difícil guanyar una ronda i fer-se amb la victória final en cada un dels vuit puntuables.

La jugadora local Núria Plaza i Judid Sumell va quedar en 17è lloc, empatant com a millor jugadora femenina amb Lorena Calzada i Carla Arimany del CD Olot, Marta Calvo, del AE La Gotat, i Andrea Villanueva, CD La Xarxa.

La final la van protagonitzar en Óscar Valenzuela del CE Vdards de Palafrugell i Raul Invernon, esportista independent, que no pertany a cap club on en Óscar va ser-ne el guanyador.

Quadrant del 6è Open DW-2017

Classifiació General Destí Winmau 2017 (6)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.