Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2017: Resultats 7è Open Campió Óscar Valenzuela

Óscar Valenzuela  (CE Vdards) s'ha proclamat campió del 7è puntuable del rànquing FCD, Destí Winmau 2017 celebrat a Torredembarra.

La cita es va celebrar al local del Cossetans Club de Dards de Tarragona amb 29 participants. La seu va disposar de 6 dianes 5 per a dura terme el classificatori i una altre per escalfament i entrenament dels esportistes. L'esdeveniment va ser un nou retrobrament de tots els esportistes que van gaudir dels dards i de l'úlitm puntuable de la temporada.

El local es va omplir i la calor va compartir protagonisme amb els millors esportistes catalans. Des d'un bon inici les línies de tir no van descansar en cap moment i entre els habituals en els classificatories al Masters Mundial ja es van poder veure molt bones partides a les primeres rondes.

La final la van protagonitzar en Óscar Valenzuela del CE Vdards de Palafrugell i Daniel Carrasco (CD Aigüestoses), on en Óscar va ser-ne el guanyador per la mínima de 3-4.

Classifiació General Destí Winmau 2017 (7)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.