Cercar

Competicions Rànking FCD

Beques FCD Destí Winmau 2017 i altres estadístiques

Aquest cap de setmana ha finalitzat el FCD Destí Winmau 2017, la competició en format rànquing que organitza la Federació Catalana de Dards i que classifica els millors esportistes per al prestigiós Masters Muntial de Dards, el Winmau World Masters.

BEQUES

ESPORTISTES CALSSIFICATS PER AL MASTERS MUNDIAL: Amb aquest 7è puntuable d'aquest cap de setmana es dona per finalitzat el Rànquing que ha classificat als tres millors jugadors masculins i la millor jugadora femenina per al Masters Mundial de Dards. Aquest any els esportistes classificats són: Daniel Carrasco, Oscar Valenzuela, Carles Arola i Núria Plaza. 

Com que en Carles Arola ja té plaça, per haver guanyat el Campionat de Catalunya 2016, la seva plaça (del Destí Winmau) serà per José Calzadilla. També està classificada Montse Boronat, que es va endur el seu accèssit al proclamar-se Campiona de Catalunya 2016.

Tots aquests esportistes són els que rebran la Beca World Masters, segons resolució adjunta en format PDF a la zona de descàrregues al marge dret.

Com en les darreres edición, la FCD, també posa a disposició dels esportistes la Beca Participació Destí Winmau que aquest any consisteix en l'inscripció als dos puntuables internacionals més importants que organitza la FCD : el Catalonia Open 2017 (9 de setembre de 2017) i el Winmau Salou International Open (21 d'octubre de 2017). Aquesta beca és per als esportistes que han pres part de tots els puntuables del Destí Winmau 2017, que aquest any són 12 esportistes:

Josep ARIMANY TORRENT (CD Olot)
Antonio RODRIGUEZ CALVO (Piritoño CD)
Angel RODRÏGUEZ MENDES (Piritoño CD)
Raul INVERNON RODRÍGUEZ (Esportista Independent)
Enric CID PUJOL (CD La Xarxa)
Hilari PONS PORTA (CD La Xarxa)
Jonathan MARTIN GONZALEZ (La Gota Dards)
Antonio MUÑOZ RAMOS (Palafrugell CD)
Carlos SANTANO ALVAREZ (CD La Xarxa)
Eduard VILAPLANA VILLARO (CD La Xarxa)
Josep SANTONJA EXPOSITO (CD La Xarxa)
Miguel Angel CANO LAS TORRES (Palafrugell CD)

Com podreu veure al PDF adjunt al marge, totes les beques són personals, intransferibles i no bescanviables per cap altre fi que l'especificat.

 

ESTADÍSTIQUES

Aquest 2017 hi hagut una mitjana de 40 esportsites participants en els 7 puntuables, sumant un total de 281 participacions en total.

Han participat un total de 74 esportistes de 12 clubs de dards i una edició més el CD La Xarxa ,de Puig-Reig, ha estat el club amb més participació globalment en tots els puntuables del rànquing de la FCD. 

L'Open amb més participació ha estat el de Manresa, amb 50 esportistes i el menys participat el de Torredembarra amb 29 participants.Cal destacar l'alta participació d'aquesta edició, que com hem dit, de mitjana s'ha arribat als 40 esportistes, superant els registres de les edicions anteriors d'aquesta competició.

Aprofitem per felicitar a tots els esportistes classificats per al Masters Mundial i també a tots els participants, per la seva participació i que han ajudat a que aquesta edició del Destí Winmau sigui la millor de la història.

Classifiació General Destí Winmau 2017 i estadístiques (7)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.