Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2018: Resultats 1er Open
Campió Martí Martí

Martí Martí (CD Aigüestoses) es proclama campió del 1er Open Destí Winmau 2018.

Aquest dissabte 18 de novembre de 2017 s'ha iniciat el rànquing de la Federació Catalana de Dards, amb el 1er Open del Destí Winmau 2018. La primer cita ha estat a la seu del Club Dards La Xarxa, a Puig-Reig, i ha comptat amb una participació rècord de 46 esportistes entre jugadores femenies, qua han sigut 9 noies, i jugadors masculins, els 37 restants. Una fita que amb l'ajuda de tots vosaltres ha estat possible i que fins i tot podem superar en els propers puntuables.

Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16.30h i fins a les 22h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local dels 11 esportistes participants del Club Dards La Xarxa va ser l'Andrea Villanueva, Carlos Santano, Eduard Vilaplana, Josep Masana, que van fer un 17è lloc. Alguns d'ells van jugar la primera ronda, el last 64, però algun d'ells val a dir que van lliurar la primera ronda i van perdre el primer partit, tot i així l'important és superar-se dia a dia i millorar el rendiment.

Pel que fa a les jugadores femenines van quedar a la part superior del quadrant, on en aquesta ocasió la Núria Plaza va ser la única que va quedar fora del quadrant pròpiament femení. La millor jugadora femenina va ser Judit Sumell (CD Piritoño) que va quedar 3a desprès de perdre en semifinals davant d'en Raul Invernon (FCD Independent) desprès de guanyar a primera ronda a Loli Cascales (CD Palafrugell) per 4-3, a segona a Marta Calvo (CD Terrassa) per 4-1, i a tercera ronda a l'actual campiona de Catalunya, Maria José Gómez (CD Olot) per la mínima de 4-3.

La final la van jugar en Raul Invernon (FCD Independent) per un cantó i per l'altre en Martí Martí (CD Aigüestoses) que en el seu camí fins a la final va guanyar a quarts a en Carles Arola (CD Piritoño) 1-4, a semifinals a en Gabriel Olivé (CD Baix Camp) per 1-4. La final, inèdita en les set edicions del rànquing Destí Winmau es van veure partides molt i molt bones, dignes de ser televisades on en Martí Martí va acabar guanyant per 4-2.

Molta participació i molt de nivell en el rànquing de la Federació, on si es manté la participació femenina farà molt difícil per als homes sumar punts i per al seleccionador, Toni Gragera, escollir esportistes.

La propera cita és el 2 de desembre a Olot, on a les 16h la gran cita amb el 2on. Open Destí Winmau 2017 (veure informació aquí).

Al marge, a la  zona de descàrregues, trobareu el quadrant de la competició i la classificació del 1er Open Destí Winmau 2018. I les FOTOS al menú Galeria / Fotos de la web (aquí)

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.