Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2018: Resultats 2on Open
Campió Enric Cid

Enric Cid (CD La Xarxa) es proclama campió del 2on Open Destí Winmau 2018.

Aquest dissabte 2 de desembre de 2017 s'ha continuat amb el rànquing de la Federació Catalana de Dards, amb la segonacita del Destí Winmau 2018. La competició s'ha celebrat a la seu del Lligues Adg.cat, equip del Club Dards Olot que milita a Divisió d'Honor. Amb cinc dianes i 40 esportistes valents que han desafiat el fred per prendre part d'aquest 2on Open.

Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16.30h i fins pasades les 22h, assolint un bon ritme de competició. Un cop més la jornada ens va fer gaudir de molt bones partides, al matí amb un escalfament amb 16 esportistes on el local Josep Arimany va guanyar i a la tarda amb el plat fort de la jornada, el Rànquing FCD on els 180's i tancades de més de 100 punts van ser novament la tònica d'aquest torneig.

El millor esportista local va ser Maria José Gómez que va quedar 3a al perdre a les semifinals davant d'Enric Cid desprès de guanyar 4-0 a Judit Sumell i pel que fa als homes va ser en Josep Arimany amb un 9è lloc assolit desprès de perdre davant d'en Martí Martí per 4-2. Del CD Olot hi van participar un total de 7 esportistes. 

Pel que fa a les jugadores femenines van quedar a la part superior del quadrant, on en aquesta ocasió la Carla Arimany va ser la única que va quedar fora del quadrant pròpiament femení. La millor jugadora femenina va ser Maria José Gòmez (CD Olot)  amb el 3er i Judit Sumell (CD Piritolo) amb un 5è lloc va ser la segona jugadora femenina millor situada a la classificació final del segon puntuable.

La final la van jugar en Raul Invernon (FCD Independent) que per segon Open consecutiu arribava a la gran final desprès de lliurar la primera ronda, guanyar 2-4 a en Joan Gonzàlez Gaixa (CD La Xarxa) a segona ronda -Last 32-, a en Marc Recasens (CD Palafrugell) per 4-0, a quarts de final a en Martí Martí (CD Aigüestoses) per 4-1, a semifinals va vèncer a en Carles Arola (CD Piritoño) per 4-3.

Per l'altre costat del quadrant el finalista va ser Enric Cid (CD La Xarxa) que a primera ronda no va lliurar i va vèncer a Tito Salvadó (Cossetans CD) per 4-2, a en Toni Muñoz (CD Palafrugell) per 4-3 a la segona, a en Angel Rodríguez 'Doe' (CD Piritoño) per 4-3, a quarts de final va guanyar a l'Avelino Almazàn (CD Guardiola) per 2-4, a semifinals es va creuar amb la guanyadora del segment femení, Maria José Gómez (CD Olot) a la que va guanyar per 2-4 i la gran final... deu n'hi do, les grans partides que es van poder veure. L'emoció va estar servida fins al joc final de desempat on en Enric Cid va estar més encertat a doble que en Raul Invernon i es va proclamar campió guanyat per 4-3.

La propera cita és el 20 de gener a Manresa, on a les 16h la gran cita amb el 3er. Open Destí Winmau 2018 (veure informació aquí).

Al marge, a la  zona de descàrregues, trobareu el quadrant de la competició i la classificació de l'Open Destí Winmau 2018. I les FOTOS al menú Galeria / Fotos de la web (aquí)

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.