Cercar

Competicions Rànking FCD

Nota Informativa:
Beques Destí Winmau 2014

Després de l'últim Open del Destí Winmau 2014 i tal com s'informa en el darrer punt dels premis del reglament per aquesta edició, que diu:

Depenent de la participació total en aquests rànquings, la FCD es reserva el dret de lliurar inscripcions gratuïtes al “III Catalonia Open” en un número no determinat d'esportistes; com a premi per la seva participació.

 

La Federació Catalana de Dards té el plaer d'anunciar la relació d'esportistes participants que han estat becats amb la Inscripció per a participar al 3r Catalonia Open Darts 2014, modalitat individual que es celebra el dia 6 de setembre a Calella.

 

Aquest premi és personal i intransferible, i s'ha atorgat als esportistes que han sumat cinc o més participacions als Open del rànquing del Destí Winmau 2014.

 

Els esportistes becats són:


 

 

Arola

Carles

Piritoño CD

Robles

Juan

Palafrugell CD

Invernon

Raúl

CD La Xarxa

Pons

Hilari

CD La Xarxa

Arimany

Josep

ADG.Cat

Rodríguez Mendez

Angel

CD Ripoll

García

Jesús

Piritoño CD

Olivé

Gaby

Esplugues CD

Basullas

Ignasi

CD La Xarxa

Velasco

Javier

Piritoño CD

Dominguez

Juan Manuel

CD Ripoll

Muñoz

Toni

Palafrugell CD

Sumell

Judit

CD Ripoll

Cascales

Loli

CD Acción Senegal

Vilaplana

Eduard

CD La Xarxa

Del Pozo

Pepi

Esplugues CD

López

Domingo

Esplugues CD

 

Per gaudir d'aquesta beca, els esportistes hauran de realitzar la inscripció de la mateixa manera que tots els participants del 3er Catalonia Open Darts: completant el formulari d'inscripció que hauran d'enviar juntament amb el comprovant de pagament a administracio@dardscatalunya.cat -veure tota la informació aquí-. Els esportistes ja inscrits no caldrà que facin aquest tràmit.

 

El mateix dia de la competició, quan es completi el check-in o registre d'esportistes, es lliurarà la beca.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.