Cercar

Competicions Rànking FCD

Destí Winmau 2018: Resultats 7è Open
Campió Martín Martí

Martín Martí es proclama campió del 7è Open Destí Winmau 2018 i guanya ja el seu tercer rànking de la temporada.

Aquest dissabte 20 de maig de 2018 s'ha celebrat el rànquing de la Fedració Catalana de Dards, el 7è Open del Destí Winmau 2018. La cita ha estat a la seu del Guardiola Club Dards, a Manresa, i ha comptat amb una participació de 28 esportistes.

Les cinc línies de tir van començar a sumar partides poc desprès de les 16.30h i fins a les 22h, assolint un bon ritme de competició.

El millor esportista local va ser l’Avelino Almazán que va arribar a semifinals. A primera ronda l’Avelino va guanyar 1-4 a Marc Recasens del Palafrugell, 1-4 a Toni Muñoz també del Palafrugell, 3-4 a Eduard Vilaplana de La Xarxa i a la semifinal va perdre 2-4 davant d’en Dani Carrasco del CD Baix Camp.

La millor jugadora:
va ser Maria José Gómez del CD Olot amb un 5e lloc, a primera ronda va elimina a Núria Plaza 4-2, a segona a Carlos Santano 3-4 i a quarts de final va perdre davant d’en Daniel Carrasco per 1-4. Destacar la participació de Lolic Cascales i Iolanda Riba que van quedar en un bon 9è lloc guanyant la seva primera ronda. Mentre Judit Sumell i Núria Plaza van ser eliminades a primera ronda.

La final l
a van jugar en Martí Martí (CD Aigüestoses) i Daniel Carrasco (CD Baix Camp) en una final que aquest any encara no s'havia donat. A semifinals en Daniel Carrasco va guanyar a l'Avelino Almazán (CD Guardiola) per 2-4 i en Martí Martí va guanyar a en Carles Arola (CD Piritoño) per 4-2. La final la va començar en Dani que va guanyar la sortida, però en Martí va assolir el primer break que va seguir guanyat el segon punt per un 0-2 al marcador favorable a Martí. El següent joc va ser per en Dani que va guanyar el seu primer punt. Ja amb un 2-3 en Martí va guanyar el sisè joc per fer-se amb la tercera victòria d'aquesta temporada en aquest rànquing i ja té gairebé un peu assegurat per jugar el Masters Mundial.

La propera cita és el 16 de Juny a Palafrugell, on a les 16h la gran cita amb el 8è. Open Destí Winmau 2018 (veure informació aquí).

Al marge, a la  zona de descàrregues, trobareu el quadrant de la competició i la classificació del 7è Open Destí Winmau 2018.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.