Cercar

Competicions Rànking FCD

Beques FCD Destí Winmau 2018 i altres estadístiques

Ha finalitzat el FCD Destí Winmau 2018, la competició en format rànquing que organitza la Federació Catalana de Dards i que classifica els millors esportistes per al prestigiós Masters Muntial de Dards, el Winmau World Masters 2018.

BEQUES

ESPORTISTES CALSSIFICATS PER AL MASTERS MUNDIAL: Amb aquest darrer puntuable d'aquest cap de setmana es dona per finalitzat el Rànquing que ha classificat als tres millors jugadors masculins i la millor jugadora femenina per al Masters Mundial de Dards. Aquest any els esportistes classificats són: Raul Invernon, Carles Arola, Martín Martí i Maria José Gómez. 

Com que Maria José Gómez ja té plaça, per haver guanyat el Campionat de Catalunya 2017, la seva plaça (del Destí Winmau) serà per Núria Plaza. També està classificat Ricardo Fernández, que es va endur el seu accèssit al proclamar-se Campió de Catalunya 2016.

Tots aquests esportistes són els que rebran la Beca World Masters 2018.

Com en les darreres edición, la FCD, també posa a disposició dels esportistes la Beca Participació Destí Winmau que aquest any consisteix en l'inscripció al puntuable internacional més important que organitza la FCD, el Catalonia Open que es celebre el dissabte 8 de setembre de 2018 a Calella.

Aquesta beca és per als esportistes que han pres part de tots els puntuables del Destí Winmau 2018, Totes les beques són personals, intransferibles i no bescanviables per cap altre fi que l'especificat. S'ha de confirmar assistència abans del dia 1 de setembre vía email a administracio@dardscatalunya.cat.

Aquest any són un total de 22 esportistes:

RAUL INVERNON 122 FCD INDEPENDENT
CARLES AROLA CLAPES 1569 PIRITOÑO CD
MARTI MARTIN SANTAMARIA 1043 AIGÜESTOSES
ANTONIO MUÑOZ RAMOS 515 PALAFRUGELL CD
ENRIC CID PUJOL 739 CD LA XARXA
MªJOSE GOMEZ 1598 CD OLOT
AVELINO ALMAZAN 103 CD GUARDIOLA
DANIEL ZAPATA 756 AIGÜESTOSES
ANT RODRIGUEZ CALVO 1472 PIRITOÑO CD
HILARI PONS PORTA 1502 CD LA XARXA
JOSEP SANTONJA 553 PIRITOÑO CD
EDUARD VILAPLANA 1550 CD LA XARXA
MARC RECASENS 1618 PALAFRUGELL CD
MIGUEL ANGEL CANO 1315 PALAFRUGELL CD
CARLOS SANTANO 1443 CD LA XARXA
NURIA PLAZA PICON 1107 PIRITOÑO CD
ANTº GARCIA HEREDIA 1304 PIRITOÑO CD
ARNAU ESPINAL 1656 CD GUARDIOLA
JUDIT SUMELL MARTINEZ 1564 PIRITOÑO CD
IOLANDA RIBA 1360 CD BAIX CAMP
LOLI CASCALES GARCIA 422 PALAFRUGELL C
CARLA ARIMANY 1377 CD OLOT

 

ESTADÍSTIQUES

Aquest 2018 hi hagut una mitjana de 35 esportsites participants en els 8 puntuables, sumant un total de 279 participacions en total igualant la participació de l'anterior edició del rànquing.

Han participat un total de 68 esportistes de 10 clubs de dards i una edició més el CD La Xarxa ,de Puig-Reig, ha estat el club amb més participació globalment en tots els puntuables del rànquing de la FCD. 

L'Open amb més participació ha estat el primer que es va celebrar a Puig-Reig, amb 46 esportistes i el menys participat el de Palafrugell amb 22 participants.Cal destacar l'increment d'esportistes que han participat en tots o en un major nombre de puntuables, superant els registres de les edicions anteriors d'aquesta competició.

Aprofitem per felicitar a tots els esportistes classificats per al Masters Mundial i també a tots els participants, per la seva participació i que han ajudat a que aquesta edició del Destí Winmau sigui la millor de la història.

Classifiació General Destí Winmau 2018 (8)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.