Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

31è Campionat de Catalunya: Parelles Campions Francesc Pumarola i Carles Arola

Divendres 8 d'octubre es va celebrar el Campionat de Catalunya de Parelles Homes i Parelles Femenines, una competició que estrenava horari i que ha tingut una participació de 23 parelles d'homes i 5 parelles femenines. Registrant una bona participació  el quadre masculí i un increment del 500% en el quadre femení. És per això que des de la Federació agraïm moltíssim el vostre esforç per ser-hi i fer cada cop més gran aquesta competició. La competició de parelles donva inici del 31è Campionat de Catalunya 2021.

L'inici de les Parelles Masculines es va dur a terme amb la sala plena de gom a gom on les 12 dianes van veure passar totes les 21 partides disputades fins a semifinals amb 108 jocs disputats. Amb el quadrant publicat des de divendres a primera hora, l'inici es va poder fer amb puntualitat i el desenvolupament de la competició va ser fluid.

Pel que fa el quadre femení, no es va arribar al mínim de 8 parelles, però això no va ser impediment per a que les dones juguessin entre elles un round robin per a gaudir de l'inici de la competició com els homes. Esperem i desitgem que s'incrementi el nombre de jugadores i que es pugui celebrar ben aviat, des de la Federació hi seguirem dedicant esforços per a que així sigui.

Resultats:

31è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PARELLES HOMES

LAST 8 - QUARTS DE FINAL
DANIEL AGÜERA/ JUAN GARCIA 4-0 PAU BOTA/ OSCAR FERNÁNDEZ
JOAN CARLES AROLA/ FRANCES PUMAROLA 4-1 DANIEL CARRACO/ ROQUE SOTO
GERARD ALBÓ/ DANIEL COSTA 4-2 JOSEP ARIMANY/ ANGEL RODRÍGUEZ
FRANCESC ÁLVAREZ / MARC MENJIBAR 2-4 JONATHAN MARTIN/ RUBEN RIOS

SEMIFINALS
DANIEL AGÜERA/ JUAN GARCIA 0-4 JOAN CARLES AROLA/ FRANCES PUMAROLA
GERARD ALBÓ/ DANIEL COSTA 0-4 JONATHAN MARTIN/ RUBEN RIOS

FINAL
JOAN CARLES AROLA/ FRANCES PUMAROLA 5-1 JONATHAN MARTIN/ RUBEN RIOS

Tots els resultats els teniu disponibles al marge i aquí podeu consultar el quadrant i les estadístiques (veure a nakka).

La competició de PARELLES FEMENINES va registrar al final un total de 5 parelles, a tant sols tres de poder dur a terme la competició oficial. Malgrat això, es va prepara un round robin amb totes les parelles de noies participants Loli Cascales i Loli Picon es van imposar amb 12 punts, en segon lloc les germanes Núria i Olga Plaza amb 8 punts i el tercer lloc van empatar Carla Arimany i Judit Sumell i la parella formada per Estefania Ros i Iolanda Riba.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.