Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

13a Catalunya Cup 2022

La 13a CATALUNYA CUP 2022, la competició d'equips mixtes oberta a tots els esportistes, es celebrarà el 5 de març a Santa Susanna.

La competició organitzada per la Federació Catalana de Dards és oberta a tots els esportistes. La finalitat d'aquesta competició és passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i apropar el nostre esport a tothom, facilitant als clubs que formin equips amb esportistes no federats, per a que provin la competició i poder-los tramitar l'alta federativa abans de finalitzar la primera volta de la Lliga Catalana Divisió d'Honor.

La Catalunya Cup té com a particularitat el seu format: equips mitxes on, com a mínim, una jugadora femenina ha d'estar en els cinc titular en tots els partits, una aposta per fomentar l'esport femení.

El sistema de joc és Round robin, tots contra tots, on els millors equips es creuaran per sorteig a la fase final a Ko directe.


 

DADES DE LA COMPETICIÓ

Dia: dissabte, 5 de març de 2022
Obertura de portes: 10:00 hores
Ratificació d’equips i sorteig: 10:40 hores
Hora d’Inici: 11:00 hores (no hi ha previst aturar la competició fins a la seva finalització)

Sala de Joc: SALA POLIVALENT HOTEL DON ANGEL
Localització: c/ Del pla de la torre, 14 - 08398 Santa Susanna (Maresme)
Veure plànol aquí

 

INSCRIPCIÓ:
Import  70,00 Euros per equip.
Forma de pagament: mitjançant transferència a compte de la FCD 
A Banco Santander IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift: BSCHESMMXXX

Inici inscripció equips d’esportistes federats: 1 de febrer de 2022
Inici inscripció equips amb esportistes NO federats: 15 febrer de 2022

Fi d'inscripció: dimecres 2 de MARÇ de 2022 a les 23:59h

S'ha d'enviar comprovant de pagament i llistat de tots els esportistes de l'equip, amb nom i cognoms via correu electrònic a administracio@dardscatalunya.cat  o bé es pot complimentar el FORMULARI INSCRIPCIÓ aquí. Si el pagament no arriba abans del 3 de març, no es tindrà en compte la inscripció.

Fi d'inscripció: dijous 19 de març a les 23:59h

PARTICIPANTS
La “CATALUNYA CUP” es un torneig obert a tots els esportistes en format d’equip. No és necessari tenir fitxa en vigor de la FCD de la temporada en curs.
La participació màxima establerta és de 16 equips. Aquest límit vindrà determinat per les condicions de l’espai que aculli la competició i podrà ser ampliat si la organització ho creu oportú.

REGLAMENT
Premis, participants, sistema de joc, actes i ordre de jocs, i tot el reglament el trobareu al menú Espai Federat / Reglament (disponible a la zona de descàrrega d'aquesta noticia).

L'inscripció en aquest torneig implica l’acceptació del seu reglament (veure reglament).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.