Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

32è Campionat de Catalunya 2022: Cartell

32è CAMPIONAT DE CATALUNYA. Abans de finalitzar la Lliga Catalana Divisió d'Honor de dards, us anunciem la 32a edició del Campionat de Catalunya, el campionat nacional de dards.

L'espai escollit per aquesta ocasió és una sala polivalent del Camping El Far, un espai especialitzat per acollir equips esportius i atletes, oferint serveis específics per garantir el màxim confort durant la estada. Des de la Federació hem acordat uns preus especials per a esportistes i acompanyats que es detallent més avall.

La inscripció s'haurà de fer uns dies abans de l'inici. Aquesta gestió anticipada facilitarà ajustar els horaris de la competició inicial de cada jornada. La inscripció serà totalment en línia, amb el mateix sistema de formulari que s'ha utilitzat per al Catalonia Open i que ha estat utilitzada per a la majoria d'esportsites que hi han participat.
 
Modalitats i participació. Seguint amb la normativa d'anys anteriors, es convoca campionat individual de clubs i individual i parelles en homes, dones i juniors (menys de 18 anys). Com a novetat d'aquest any, també hi haurà competició de tripletes mixtes.

Recordar que per als Campionats de Catalunya no es poden donar d'alta esportistes amb fitxa independent per participar, únicament en aquest esdeveniment. L'honor de participar-hi pertany als esportistes que participen durant tota la temporada en les competicions federades. Al 32è Campionats de Catalunya només hi poden participar els esportistes amb fitxa en vigor de la FCD per a la temporada en curs, 2021-22.

Terminis inscripcions. La inscripció s'haurà de fer abans del dimarts dia 4 d'octubre 2022 a les 23:59h per totes les modalitats:  Clubs, individual i parelles.

Allotjament. Des de la Federació he marribat a un acord el Camping El Far de Calella, per a oferir un millor preu per a les  reserves d'allotjament. El preu especial per a esportistes i acompanyants de 30,00 € persona/dia amb aparcament, mencionant que la reserva es fa per a la competició de dards (mínim 2 nits). Per altra banda just a la planta inferior hi ha un restaurant amb servei buffet que es pot reservar amb l'allotjament. Per a fer les reserves d'allotjament s'ha de fer directament per correu a info@campingelfar.com o per telf. 93 769 09 67 o bé vía web https://www.campingelfar.com/ca/

Des del Camping ens demanen que els allotjaments siguin, a ser possible, en grups de 4 per tal d'aprofitar al màxim el bungalow.

Dades de la competició:
Dies: 7-8-9 d'octubre de 2022
Sala de joc:  Sala polivalent Camping El Far
Localització: Carretera N-II, km 666 · 08370 CALELLA

 

En uns dies, publicarem tota la informació corresponent a la competició: detall modalitats, inscripció, programa i horaris.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.