Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

21è Campionst de Catalunya 2011: Laura Damont i Doroteo Bermúdez
Campions Nacionals de Catalunya

El Campionat de Catalunya Individual Masculí ha comptat amb 58 esportistes que repartits en un quadrant de 64 a KO directe, han jugat al millor de 7 partides al 501 Doble Out (Doble per acabar).

En total s'han celebrat 56 enfrontaments ens els que s'han jugat més de 350 jocs al 501. El terme 'dard' que es diu quan l'esportista llança el darrer dard clavant-lo en el segment que val doble i que suma la quantitat que resta per acabar amb zero punts justos, ha estat la paraula més escoltada al recinte de joc.

Molt de nivell entre els esportistes participants que van oferir un elevat nombre de tirades màximes de 180 punts, tres dards clavats al triple vint, el segment que més puntuació dóna de la diana. Tots aquests magnífics llançaments van provocar poder veure partides amb pocs dards, com una que va protagonitzar en Doroteo Bermúdez contra el gironí Juan Carles Arola que amb 12 dards va finalitzar amb un doble 5.

Els esportistes tarragonins han tingut una presència destacada, col•locant-se en Francesc Ballesta (Salou) i Doroteo Bermúdez (El Vendrell) a la final, que després de guanyar al gironí Jesús Heredia i al jugador de Sant Andreu de la Barca, en Juan Bautista per 5-3 respectivament.

La final Individual Masculina del Campionat de Catalunya ha començat amb un llançament de 121 punts per part d'en Doroteo que li ha donat avantatge per tancar amb el doble 16, la segona partida l’ha guanyat en Francesc que després de fer un 140 acompanyat amb tirades de 100 punts ha clavat el doble 8. Les dues següents partides han estat repartides deixant el marcador amb un empat a 2 punts. A partir d'aquí en Doroteo ha anat encadenant tirades d'alta puntuació (més de 100 punts) que li han permès anar sumant punts. En Francesc Ballesta ha anat cedint i en Doro ha pogut aprofitar amb encert als els dobles per guanyar finalment amb un marcador de 6-2. El jugador de El Vendrell, en Doroteo Bermúdez s'ha proclamat així Campió de Catalunya 2011.

Classificació dels 8 primers:
1. Bermúdez, Doroteo (foto)

2. Ballesta, Franky (foto)
3. García, Jesús
3. Lorente, Juan Bautista
5. Arola, Joan Carles
5. Carrasco, Daniel
5. Grau, Pere
5. Soler, Teodoro

Doroteo Bermúdez (CD El Vendrell) - Campió de Catalunya 2011

Francesc 'Franky' Ballesta (CD Ciutat de Reus)- Subcampió de Catalunya 2011

 


 

 

Pel que fa al Campionat de Catalunya Individual Femení han jugat també al millor de 7 jocs, on dues jugadores de Sant Andreu de la Barca s'han classificat per a jugar la final, per un cantó Laura Damont ha arribat a la final després de guanyar a les tarragonines Àngels Brull per 4-0 a quarts de final, i a la Iolanda Riba en un renyit 4-2 a semifinals. Per l'altre part Maria del Mar González ha guanyat la seva prèvia contra un altre tarragonina, Elena Bueno per 4-2 a quarts de final, i a Dolores Cascales per 4-2 a semifinal.

 

La final ha començat bé per Laura que ha baixat amb bon ritme llançant al triple dinou, i el coixí li ha donat la suficient avantatge per sumar el primer punt. El segon joc iniciat per la Maria del Mar ha tingut un guió molt semblant, on la Laura s'ha anotat dues tirades de 133 punts, tirant a dinou, que li han donat novament un bon marge per clavar el doble final. Amb 2-0 al marcador Laura ha continuat encertant al dinou i ha guanyat amb comoditat els dos darrers punts, d'aquesta manera la Laura Damont del club CEDSAB de Sant Andreu de la Barca s'ha proclamat Campiona de Catalunya 2011.
 
Les vuit primeres classificades han estat:
1. Damont, Laura
2. González, Maria del Mar
3. Riba, Iolanda
3. Cascales, Dolores
5. Brull, Àngels
5. Miret, Regina
5. Bueno, Elena
5. Del Pozo, Pepi

 

Laura Damont (Club CEDSAB) Campiona de Catalunya 2011

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.