Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

24è Campionat de Catalunya:
Carles Arola i Iolanda Riba
Campions de Catalunya 2014

La segona jornda del 24è Campionat de Catalunya de Dards, que s’ha celebrat a la Sala Marià Fortuny de Ripoll ha coronat a Carles Arola i Iolanda Riba com a Campions de Catalunya 2014.

El diumenge ha estat el torn de les competicions individuals i parelles on novament s’ha pogut comprovar que el nivell dels esportistes catalans segueix a l’alça.

24è CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL MASCULÍ

Al quadre l’Individual Masculí s’ha desenvolupat en un quadrant de 32 esportistes i el quadre femení en un quadrant de 8 esportistes. La igualtat viscuda a la primera jornada també s’ha traduït en un nivell excel•lent de les partides que s’han pogut veure durant la competició. A la primera ronda el defensor del títol, en Antonio Muñoz de Palafrugell ha lliurat, però a la segona ronda s’ha creuant amb en Carles Arola, de Calella, i ha perdut amb un contundent 4-0 que no reflecteix el gran partit que ha realitzat Antonio que en les dues primeres partides ha fallat en el llançament a doble que han estat aprofitats per en Carles per començar a encarrilar la seva brillant jornada.

Al final de la segona ronda d’altres grans jugadors també han quedat eliminats com Gabriel Estirado, Josep Serralvo, Enric Cid i Avelino Almazán. Però en Juan Robles, Raúl Invernon i Roque Soto seguien en peu ferm cap a la tercera ronda on en Carles Arola s’ha trobat novament un gran jugador, el company d’equip en Jesús Garcia, al que també ha vençut per 4-1.

A les finals de quadrant han arribar per un costat en Roque Soto, de Tarragona, i en Raúl Invernón, de Manresa, que ens han mostrat el seu gran potencial. La partida però ha anat del cantó d’en Raúl per 4-1 que ha estat més encertat als dobles. Per l’altre costat han arribat a la final de quadrant en Juan Robles, de Palafrugell, i en Carles Arola, de Calella, que han protagonitzat un magnífic partit amb un bon reguitzell de tirades màximes de 180 punts i de més de 100 punts. A la final ha passat en Carles Arola per 4-1 en un partit molt igualat.

Una final inèdita en uns Campionats Nacionals amb en Raúl Invernón i Carles Arola que ha arrancat amb força la final amb un tancament màxim de 170 punts, i ha anat assolint moltes tirades amb alta puntuació que malgrat en Raúl ha contestat notablement els pocs errors que ha comés han estat molt ben aprofitats per un brillant Carles Arola que estava molt encertat. El resultat final ha estat 4-1 amb un espectacle de nivell professional.

En Carles Arola es proclama Campió de Catalunya 2014 culminant una temporada de somni, que va acabar de brodar amb la competició de parelles. Amb aquest primer lloc en Carels Arola obté l'accèssit per a participar al Winmau World Masters 2015  i la Medalla dels Campions.

Els quadrants, la classificació i les estadístiques de la final es publicaran un cop processades..

 

24è CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL FEMENÍ 

El quadre femení han jugat en les dianes habilitades exclusivament per les dones. A les semifinals s’han creuat mare i filla, Loli Cascales i Jessica Motos de l’Hospitalet de Llobregat, on la mare, na Loli ha guanyat de forma contundent sobre la seva filla a la qual no li h deixat poder reaccionar. Loli Cascales ha estat la primera en accedir a la final femenina.

A l’altre semifinal han arribat Nuria Plaza, de Terrassa, que s’ha desfet de Pepi del Pozo, i Iolanda Riba, de Cambrils, que s’ha desfet de na Judit Sumell de Ripoll. A la partida na Iolanda ha superat a la Nuria amb claredat, amb un 4-0  i ha seguia el seu camí per intentar revalidar el títol.

La final ha estat molt igualada però els nervis han estat protagonistes durant algunes partides en els llançaments a doble per part d’ambdues esportistes. En un inici Iolanda prenia la iniciativa al marcador però era igualada per Loli guanyava la seva sortida per empatar el partit, i així fins arribar a l’empat a 3, on Iolanda ha estat més encertada i ha guanyat els dos jocs següents per proclamar-se guanyadora. Per segon any consecutiu, Iolanda Riba s'ha alçat  Campiona de Catalunya. 2014. Amb aquest primer lloc na Iolanda Riba obté l'accèssit per a participar al Winmau World Masters 2015 i la Medalla dels Campions.

Els quadrants, la classificació i les estadístiques de la final es publicaran un cop processades.

 

24è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PARELLES

El Campionat Nacional de Parelles 2014 s’ha jugat per la tarda i amb un quadrant de 16 parelles registrades s’ha iniciat la primera ronda. Algunes parelles que en un principi eren fortes han quedat eliminades però els màxims favorits han arribat a la final. Per un costat en Avelino Almazán i en Raúl Invernon han guanyat a semifinals a Antoni Muñoz i Juan Robles per 4-2, i per l’altre en Jesús Garcia i en Carles Arola han derrotat a Gabriel Estirado i Gabriel Olivé per 2-4 .

La final ha estat un clar domini al marcador de la parella formada per Jesús Garcia i Carles Arola que han posat la directa a la final guanyant per 4-1 sobre Avelino Almazán i Raúl Invernon, que malgrat fer unes excel·lents partides amb molt nivell els pocs errors els ha fet perdre el partit. Així doncs en Carles Arola i Jesús Garcia s'han proclama Campions Nacionals de Parelles 2014.

Els quadrants i la classificació final es publicaran en breu.

 

Amb aquesta competició la Federació Catalana de Dards finalitza una brillant temporada on la Selecció Catalana de Dards ha obtingut el millor resultat assolit mai en una Europe Cup i en Juan Robles ha estat el millor català en un Masters Mundial quedant en un excel•lent 49è lloc.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.