Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

14a Catalunya Cup 2023: participants, horaris i format de joc

Catalunya Cup DardsLa CATALUNYA CUP 2023 tanca la inscripció amb 26 equips participants.

La catorzena edició d'aquesta competició organitzada per la Federació Catalana de Dards es preveu de rècord absolut de participació. Després dels topall fixat l'any passat en dinou equips, aquest any la progressió ha continuat i s'ha arribat fins a 26 equips participants.

Des de la Federació Catalana de Dards, volem agrair la confiança depositada en aquesta competició, esperem i desitgem que aquesta confiança es vegi reflectida en la incorporació de més esportistes a la gran família federada.

Aquest any 2023, coincidint amb la competició, es celebra el 40è aniversari del CD La Xarxa, el club degà dels dards catalans i per l'ocasió el club de dards vol que sigui una cap de setmana especial organitzant un open (timba) el divendres amb sopar per a tots els participants. A més a més durant el dissabte de la Catalunya Cup els club oferirà servei de barra amb menjar amb preus molt populars per a tots els esportistes.

DADES DE LA COMPETICIÓ

HORARIS:

Divendres, 24 de març OPEN 40ê ANIVERSARI CD LA XARXA 
Obertura de portes: 19:00 hores
Obertura de la Inscripció: 10 € (registre d'esportistes fins a cinc minuts abans de l'inici) La inscripció inclou sopar.
Inici de competició: 22.00 hores
A continuació acte de reconeixement dels 40 anys del Club Dards La Xarxa.
A continuació (hora per determinar): sorteig de la fase de grups de la Catalunya Cup 2023 (es farà un vídeo que es penjarà a youtube, si tècnicament és possible s'emetrà en directe),

Dia: dissabte, 25 de març  14a CATALUNYA CUP 2023
Obertura de portes: 9:00 hores
Ratificació d’equips: 9:40 hores fines a les 9:55h
Es farà una breu reunió de capitans per explicar els trets generals de la competició i tot seguit s'iniciarà la competició.
Hora d’Inici: 10:00 hores (no hi ha previst aturar la competició fins a la seva finalització, hi haurà servei de bar -amb menjar-)
 

SALA DE JOC:

PAVELLÓ MUNICIPAL DE PUIG-REIG
Localització: Passeig Riera de la Sala, Puig-Reig (Berguedà) Veure plànol aquí

PARTICIPANTS

Ordre NOM EQUIP CLUB Informació addicional
1  CATACRACKS TEAM  CD TERRASSA 100% Federats
2  COSSETANS CD TGNA  COSSETANS CD 100% Federats
3  NEW CENTRAL PARK TERRASSA  CD TERRASSA  33% federats
4  ESPLUGUES CD  ESPLUGUES CD  88% federats
5  RIDERS E.F.  ESPLUGUES CD  67% federats
6  LLAGOSTERA DARDS  PIRITOÑO CD  50% federats
7  CD GUARDIOLA  CD GUARDIOLA  90% federats
8  CD LA XARXA  CD LA XARXA 100% federats
9  SOCIOS CD TERRASSA  CD TERRASSA   66% federats
10  CD TERRASSA  CD TERRASSA 100% federats
11  CD BAIX CAMP  CD BAIX CAMP 100% federats
12  BAR TONYS PALAFRUGELL       0% federats
13  C.E.D.S.A.B.  C.E.D.S.A.B.   57% federats
14  CEDSAB RIERA-2  C.E.D.S.A.B.   85% federats
15  RIERA-2  C.E.D.S.A.B.   50% federats
16  COSSETANS ELENA TGNA  COSSETANS CD 100% Federats
17  CD CHAVES  C.E.D.S.A.B.     0% federats
18  CD VILADECANS       7% federats
19  CD GOYOS     50% federats
20  PIRITOÑO LA SALA A  PIRITOÑO CD   85% federats
21  PIRITOÑO LA SALA B  PIRITOÑO CD   85% federats
22  CD XUP  CD GUARDIOLA    11% federats
23  LLIGUES ADG.CAT  CD OLOT 100% Federats
24
 CD GOYOS SANT BOI  CD GOYOS   83% Federats
25
 GOYOS FAMILY  CD GOYOS   16% Federats
26  CD TARRAGONA  CD TARRAGONA 100% Federats

 

FORMAT DE JOC

Reglament: Premis, participants, sistema de joc, actes i ordre de jocs, i tot el reglament el trobareu al menú Espai Federat / Reglament (disponible a la zona de descàrrega d'aquesta noticia). La inscripció en aquest torneig implica l’acceptació del seu reglament (veure reglament).

Un cop tancada la inscripció i amb 26 equips registrats s'estableix el següent sistema de joc:

  • Tots els equips participants es repartiran en un total de vuit grups: dels quals sis grups amb tres equips i dos grups amb quatre equips.
  • Els dos equips amb millor diferencial entre jocs guanyats i perduts de cada grup, es classificaran per un quadrant final d'eliminació directe on es jugaran les rondes de vuitens de final (last-16), quarts de final (last-8), semifinals i final.
  • Els partits es jugaran en dues dianes i un esportista de cada equip farà d'apuntador en una diana, que podrà ser substituït per un/a company/a desprès de finalitzar cada joc. Encara que a un equip li quedi un punt per guanyar el partit, es seguirà jugant en les dues dianes. En cas de guanyar el partit, el punt que s'estigui jugant a l'altre diana quedarà sense valor.
  • L'apuntador es limitarà a sumar la puntuació i anotar-ho al marcador. En cas de ser consultat, podrà indicar la suma de la puntuació dels dards clavats, però no la resta i no podrà informar de la jugada de tancada als esportistes. Durant el desenvolupament de la seva tasca romandrà quiet durant el llançament dels esportistes per tal de no entorpir la concentració.
  • Ni els apuntadors, ni companys d'equip podran informar de la jugada de tancada al jugador/a que està a la línia de tir, tant sols ho podrà fer el capità o la persona designada per a tot el partit. El propi esportista ha de ser l'encarregat d'escollir la seva millor opció.
  • Els esportistes disposaran de 9 dards d'escalfament.
  • Els capitans i esportistes hauran d'estar preparats per jugar el següent punt que els hi correspongui (no s'acceptarà demora sota cap excepció). Tingueu en compte que per cada 5 minuts que s'endarrereix l'inici d'un punt al final del partit i de la competició es poden convertir en hores de demora.
  • La durada estimada d'un enfrontament és de dues hores, un cop superat aquest temps des de l'organització es valorarà si cedir més temps per finalitzar el partit o es donarà per finalitzat l'encontre amb el resultat que hi hagi en aquell moment.
  • L'acta de partit és juga segons la utilitzada en les darreres edicions. Veure model d'acta de la Catalunya Cup aquí.
     

PREMIS

Dels setze equips que es classifiquin per al quadrant final, els guanyadors de la primera ronda (vuit equips) s'asseguren recuperar la inscripció, els semifinalistes un 10% de la inscripció, el finalista un 15% i el guanyador un 25%. Amb 26 equips participants, els premis queden definits de la següent manera:

Lloc Premi
1er 465,00 € + diploma
2on 273,00 € + diploma
3er x2 182,00 € + diploma
5e x4 70,00 € + diploma

La col·laboració de tots és clau per assegurar l'èxit organitzatiu de la competició.

Moltes gràcies a tothom i bones partides!


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.