Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

33è Campionat de Catalunya 2023

33è CAMPIONAT DE CATALUNYA. Us anunciem la 33a edició del Campionat de Catalunya, el campionat nacional de dards.

L'espai escollit per aquesta ocasió és una sala polivalent de l'Hotel Best Cap Salou, el mateix espai que va acollir la MedCup 2019. Cal dir que és un espai especialitzat per acollir esdeveniments esportius, oferint serveis específics per garantir el màxim confort durant la estada i que permeti el descans dels esportistes. Des de la Federació hem acordat uns preus especials per a esportistes i acompanyats.

La inscripció s'haurà de fer uns dies abans de l'inici. Aquesta gestió anticipada facilitarà ajustar els horaris de la competició inicial de cada jornada. La inscripció serà totalment en línia, amb el mateix sistema de formulari que s'ha utilitzat en els darrers Campionats Nacionals.
 
Modalitats i participació. Seguint amb la normativa d'anys anteriors, es convoca campionat individual de clubs i individual i parelles en homes, dones i juniors (menys de 18 anys). Seguint apostat per la competició mixta es mantindrà la competició de tripletes mixtes, que tant d'èxit va tenir en l'edició anterior.

Recordar que per als Campionats de Catalunya no es poden donar d'alta esportistes amb fitxa independent per participar, únicament en aquest esdeveniment. L'honor de participar-hi pertany als esportistes que participen durant tota la temporada en les competicions federades. Al 33è Campionats de Catalunya només hi poden participar els esportistes amb fitxa en vigor de la FCD per a la temporada en curs, 2022-23.

Terminis inscripcions. La inscripció s'haurà de fer abans del dilluns 9 d'octubre 2023 a les 23:59h per totes les modalitats: Clubs, individual, parelles i tripletes (a la mateixa sala de joc no es gestionaran inscripcions).

Allotjament. Des de la Federació he marribat a un acord amb l'hotel, per a oferir un millor preu per a les  reserves d'allotjament. El preu especial per a esportistes i acompanyants  és per persona/dia a mitja pensió, mencionant que la reserva es fa per a la competició de dards (mínim 2 nits). Per altra banda hi ha un restaurant amb servei buffet que es pot reservar al fer el check-in (per 7€ dinar/dia). Per més informació i reserves d'allotjament s'ha de fer directament per correu a administracio@dardscatalunya.cat, on rebreu la resta d'informació, o bé contactar per whatsapp amb en Josep Arimany.

Dades de la competició:

Dies: 12-13-14-15 d'octubre de 2023
Sala de joc:  Sala MedCup Best Cap Salou Hotel
Localització: Carrer de la Cala de la Font, Salou

En uns dies, publicarem tota la informació corresponent a la competició: detall modalitats, inscripció, programa i horaris.
El reglament es pot trobar aquí.
 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.