Cercar

Competicions Competicions World Darts

Winmau Latvia Open 2018

Aquesta setmana es celebra el Winmau Latvia Open 2018, la competició més important del Bàltic puntuable per al rànquing mundial, que es celebra a Riga. Hi haurà dos accèssits per al Masters Mundial, una per homes i l'altre per dones.

Participants. La competició es desenvolupà al Bellevue Hotel Park, en un dels seus grans salos que en d'altres edicions també ha acollit la competició. A la competició hi ha inscrits prop de 180 homes i 50 dones. El quadre masculí és de categoria C (BDO) i 2 (WDF) mentre el femení és de C (BDO) i 3 (WDF).

L'expedició catalana estarà formada per cinc esportistes, la majoria habituals en el circuit internacional de la WDF i BDO, en Gabriel Olivé (CD Baix Camp), Jesús Sória (CEDSAB), Loli Cascales (CEDSAB), Antonio Rodríguez Calvo (CD Piritoño) i Antonio Gragera (CD Olot).

Programa de competició: Divendres hi haurà un escalfament de parelles 'cegues', dissabte el puntuable individual per a homes i dones, i diumenge una open de parelles.

Divendres, 8 de Novembre
17:00 – Playing area opened for participants
20:00 – Blind Draw Pairs

Dissabte, 9 de Novembre
09:30 – Playing area opened for participants
12:15 – Opening ceremony
12:30 – Men`s Singles
14:00 – Ladies Singles
16:00 – Youth singles

Diumenge, 11 de Novembre
09:30 – Playing area opened for participants
12:00 – Men`s and Ladies Pairs

TV en directe. Les finals es podran seguir el dissabte a la tarda al canal Sportacentr.com (o aquí).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.