Cercar

Competicions Competicions World Darts

Italian Grand Masters i Open Italia 2018 bon paper dels esportistes catalans

Després de les cites del Masters Mundial i el Latvia Open, arriba la tercera cita internacional per als esportistes de la Federació Catalana de Dards, l' ITALIAN GRAND MASTER i l'Open Italia 2018

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Italian Grand Master i el Open Italia, puntuable per al rànquing WDF i el BDO Western Europe, on els guanyadors masculí i femení es classificarán per al Winmau World Masters 2018. La competició es va celebrar a Pieve di Centro, una localitat propera a Bolonya al nord d'Itàlia, i en aquesta ocasió hi van particiar en: en Josep Arimany "Masnou" i Òscar Vera, tots dos del CD Olot.

Un cop més, el sorteig dels quadrants, ha fet que alguns esportistes catalans es creuin a les primeres rondes amb grans jugadors del Top 5 mundial. Dissabte al Italian Grand Mastesr en Josep Arimany va guanyar la primera ronda per 4-0 i a la segona va ser derrotat per 1-4 per Wesley Harms, que després es va proclamar campió, mentre ôscar Vera fou derrotat per Luca Catallo, un bon conegut jugador italià.

Pel que fa a la jornada de diumenge amb l'Open d'Itàlia va ser el dia de l'Òscar Vera que va fer un bon 65è lloc, mentre en Josep quedava eliminat a la ronda anterior per Dunn Wayne... Un cap de setmana on els resultats no han acompanyat gaire, però on les sensacions han estat molt bones per ambdós esportistes del Club Dards Olot.

Resultats dels esportistes catalans:

FINDER ITALIAN GRAND MASTERS 2018
Ronda 1 - Last 512 - al millor de 7 jocs
JOSEP ARIMANY 4-0 GIANFRANCO FATTACCIO
LUCA CATALLO 4-0 ÒSCAR VERA
 
Ronda 2 - Last 256 - al millor de 7 jocs
JOSEP ARIMANY 1-4 WESLEY HARMS

Final Wesley Harms 6-4 Mario Vandembogaerde


OPEN ITALIA

Ronda 1 - Last 512 - al millor de 7 jocs
ÒSCAR VERA vs bye
JOSEP ARIMANY bs Bye
 
Ronda 2 - Last 256 - al millor de 7 jocs
ÒSCAR VERA 4-0 CRISTIANO BOLLATI
JOSEP ARIMANY 2-4 DUNN WAYNE

Ronda 3 - Last 128 - al millor de 7 jocs
ÒSCAR VERA 1-4 MASSIMO RIGOTTI

Final: Martins Adams 6-5 Ricardo Ibarra


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.