Cercar

Competicions Competicions World Darts

Winmau Latvia Open 2019

Catalunya estarà representada, aquest cap de setmana, en puntuables mundials a dos països diferents: Latvia i Itàlia. Confirmada la participació d'esportistes catalans en les diverses cites organitzades per aquesta setmana, una fita única de l'esport català

El Winmau Latvia Open 2019, és la competició més important del Bàltic puntuable per al rànquing mundial, que es celebra a Riga. Hi haurà dos accèssits per al Masters Mundial, una per homes i l'altre per dones. Aquest any la competició arriba tres setmanes desprès de la seva data habitual i per segon any consecutiu comptarà amb preséncia catalana.

Participants. La competició es desenvolupà al Bellevue Hotel Park, en un dels seus grans salos que en d'altres edicions també ha acollit la competició. A la competició hi ha inscrits prop de 180 homes i 50 dones. El quadre masculí és de categoria C (BDO) i 2 (WDF) mentre el femení és de C (BDO) i 3 (WDF).

L'expedició catalana, la Catalan Army, estarà formada per 9 esportistes, la majoria habituals en el circuit internacional de la WDF i BDO: Iolanda Riba, Candido Villar, Rolando J Gonzàlez, Gaby Olivè del CD Baix Camp, Tony Gragera (CD Olot), Montse Boronat (CD Tarragona), Raul Invernón (CD La Xarxa) i Martín Martí.

Programa de competició: Divendres hi haurà un escalfament de parelles 'cegues', dissabte el puntuable individual per a homes i dones, i diumenge una open de parelles.

Divendres, 22 de Novembre
17:00 – Playing area opened for participants
20:00 – Blind Draw Pairs

Dissabte, 23 de Novembre
09:30 – Playing area opened for participants
12:15 – Opening ceremony
12:30 – Men`s Singles*
14:00 – Ladies Singles*
16:00 – Youth singles

Diumenge, 24 de Novembre
09:30 – Playing area opened for participants
12:00 – Men`s and Ladies Pairs

Tot el programa complert, premis i altre informació d'interès aquí.

TV en directe. En edicions anteriors s'ha pogut seguir en directe, esperarem en els propers dies l'anunci.

 

Un cop més molta sort a la Catalan Army en aquesta nova expedició.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.