Cercar

Competicions Competicions World Darts

Italian Gran Masters i Open Itatlia 2019: bon paper dels esportistes catalans

Comença la temporada regular i comença també la participació dels esportistes catalans de la Federació Catalana de Dards als puntuables del rànquing mundial de la temporada en curs. Aquest cap de setmana hi hagut doble cita: comencem per l' ITALIAN GRAND MASTER i l'Open Italia 2019

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l' Italian Grand Master i el Open Italia, puntuables de Categoria A per al rànquing WDF i el BDO Western Europe, on els guanyadors masculí i femení es classificaran per al World Masters. La competició es va celebrar a Pieve di Centro, una localitat propera a Bolonya al nord d'Itàlia, i en aquesta ocasió hi van participar en: en Carles Arola, del CD Piritoño, Josep Arimany "Masnou" i Òscar Vera, tots dos del CD Olot.

Un cop més, el sorteig dels quadrants, ha fet que alguns esportistes catalans es creuin a les primeres rondes amb grans jugadors del Top Mundial, que un any més han estat molt nombrosos en aquesta doble cita italiana. Dissabte al Italian Grand Masters va ser el dia d'en Carles Arola que va guanyar la primera partida 4-0, a segona ronda es creuava amb l'anglès Paul Hogan cap de sèrie del seu quadrant al qual va guanyar 4-3, a la tercera ronda guanyà 4-0 a Fernando Cruciani i a la final de quadrant va perdre 1-4 amb Benjamin Pratnemer, quedant-se a les portes del quadrant final i assolint el 33è lloc.

Diumenge era el torn del segon puntuable, l'Open d'Itàlia va ser el dia de Josep Armiany 'Masnou' que també va fer un bon 33è lloc. Quan les sensacions son bones el rendiment també ho és i en Josep va anar guanyar 4-0 tots els partits fins a la final de quadrant on va perdre davant d'en Sam Ridgway per 4-1.

En Carles i Josep tot i jugar molt bé, no va poder superar la final de quadrant per molt poc. La perseverància i la constància els farà obtenir millor resultats la propera vegada, un fet que ja demostren open rera open. Per la seva part l'Òscar progressa adequadament superant la primera ronda amb freqüència, el proper pas el té a tocar.

Aprofitem per agraïr als esportistes catalans fer-nos arribar de primera mà els resultats i les fotos per il·lustrar les noticies.

Resultats dels esportistes catalans:

FINDER ITALIAN GRAN MASTERS
1a Ronda - Last 512 best of 7 legs
Òscar Vera-CAT vs Bye
Carles Arola-CAT 4-0 Raffaele Cotrona
Josep Arimany-CAT vs Bye

2a Ronda - Last 256 best of 7 legs
Ken Tamares 4-1 Òscar Vera
Paul Hogan-ENG (9) 3-4 Carles Arola-CAT
Mirko Flumian 4-3 Josep Arimany-CAT
Òscar i Josep han quedat 129è lloc

3a Ronda - Last 128
Carles Arola-CAT 4-0 Fernando Cruciani

4a Ronda - Last 64
Carles Arola-CAT 1-4 Benjamin Pratnemer
Carles ha quedat en 33è lloc

Final: Westley Harms-NED (1) 3-6 Ross Montgomery-SCO (11)

V OPEN ITALIA
1a Ronda - Last 512 best of 7 legs
Òscar Vera 4-0 Fabio Campanelli
Carles Arola-CAT vs Bye
Josep Arimany-CAT vs Bye

2a Ronda - Last 256 best of 7 legs
Eef Cchellevis 4-2 Òscar Vera
Rob Collins 4-1 Carles Arola-CAT
Federico Tonizzo 0-4 Josep Arimany-CAT
Òscar i Carles han quedat 129è lloc

3a Ronda - Last 128
Josep Arimany-CAT 4-0 Marcus Brambati

4a Ronda - Last 64
Sam Ridgway 4-1 Josep Arimany-CAT
Josep  ha quedat en 33è lloc

Final: Thibault Tricole 2-6 Tony Martin


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.