Cercar

Competicions Competicions World Darts

Catalunya particparà a la WDF Virtual Cup

Aquesta tardor es celebra la primera WDF Virtual Cup Darts on Catalunya hi serà present amb selecció femenina i masculina.

La seu. La Virtual Cup es jugarà des de casa de cada un dels esportistes.

Dates. La competició es disputarà entre el 4  d'octubre i el 8 de novembre 2020.
 
L'organització.
La Virtual Cup està organitzada per la World Darts Federation (WDF), de la qual la Federació Catalana de Dards n'és membre des de 2011, amb l'associació de DartsConnect. Aquest acord permet la celebració d'una primera competició virtual i omplir el buit de les competicions presencials d'aquests mesos.

Participació. Aquesta primera edició compte amb la participació de les principals seleccions nacionals. A data 25 de setembre hi ha confirmada la participació de 43 equips nacionals. Cada equip nacional està format per 2 esportistes i es juga en ambdós gèneres, dones i homes.

On line. Aquesta competició es caracteritza per a celebrar-se integrament de forma on line a travès del programari de competició DartsConnect. Aquest és el mateix sistema que es va començar a utilitzar a les competicions WDF CUP, com la darrera World Cup de Romania 2019.

Format de joc. Aquest esdeveniment, com totes les competicions amb equips nacionals, concentra els millors esportistes del món, tant les dones com els homes. Es juga en el format round robin per grups segons la zona horaria i on Catalunya estarà amb el grup d'Europa/Àfrica (a excepció de les illes). Hi ha també el grup Amèrica, Nacions Illes (Anglaterra, Gal·les...) i Asia /Austràlia/ Nova Zelanda.
Tots els jocs es disputaran al 501 DO (sortida oberta i tancada en doble o doble diana)
Round Robin: el millor de 5 totes les rondes.
Fase final: quadrant a ko directe al millor de 7, al millor de 9 a les semifinals i al millor d’11 a les finals.

Calendari. Donat el format de la competició un cop es defineixin els grups i es confirmin els partits s'anirà anunciant.
 
Selecció Catalana. En Josep Santonja i Gabriel Olivé, els nous seleccionadors de la Federació Catalana de Dards, s'estrenen en aquesta competició i ja han fet la seva elecció amb la següent llista d'esportistes que formen la Selecció Catalana de Dards per a la WDF Virtual Cup:

DONES:

   
Loli CASCALES
Localitat: Hospitalet de Llobregat    
Club: CEDSAB
Inernacional amb la selecció: 3
World Cup 2011-2019, MedCup 2019   
Iolanda RIBA
Localitat: Cambrils
Club: CD Baix Camp
Inernacional amb la selecció: 3
Europe Cup 12, MedCup 19 i World Cup 19   

HOMES:

   
Josep ARIMANY
Localitat:  Olot
Club: Club Dards Olot
Inernacional amb la selecció: 5    
Europe Cup 2016-2018,
MedCup 2017-2019, World Cup 2019
Jonathan MARTÍN
Localitat: Terrassa  
Club: CD Terrassa
Inernacional amb la selecció: -
 
 

Podeu consultar dades de WDF Virtual Cup, calendari, resultats i tota la informació aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.