Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF Virutal Cup 2020: Final fase de grups i punts. En Jonathan Martín al Top32

Un esportista català supera la fase de grups, un fet històric. En Jonathan Martín entra al Top32 a la WDF Virtual Cup 2020.

Un cop finalitzada la fase de grups, que es juga en format lligueta de round robin, en homes en Jonathan Martín (CD Terrassa) ha quedat en 4rt lloc desprès d'una emocionant darrera jornada on ha guanyat els seus tres partits per 3-0. Entre els seus últims partits hi havia el txec Daniel Barborák, rival directe amb el que empatava a victòries i al que no ha cedit cap joc. Les tres victòries li han donat un balanç final de 7 partits guanyats i 4 derrotes que el situen en quart lloc a la general.

Per la seva part en Josep Arimany 'Masnou' (CD Olot), l'altre esportista de la selecció masculina, només ha pogut guanyar 4 partits i n'ha cedit 7, on majoritàriament els pocs errors a doble ha estat aprofitat pels seus rivals. Aquestes competicions internacionals, on hi participen els millors esportistes de cada nació, fan que els petits errors es paguin molt cars.

Classificació masculina:


 

Iolanda Riba amb un 5è lloc a la fase de grups, ésl a millor catalana.

Pel que fa a la selecció femenina la gran destacada és Iolanda Riba (CD Baix Camp) que amb 7 victòries ha vist com les dues crotess i txeques han copat els quatre primers llocs amb deu i nou victòries respectivament. De fet Iolanda només ha perdut contra les quatre primeres classificades, un dels per la mínima de 2-3

La seva companya, Loli Cascales (CEDSAB) ha anat de menys a més i ha estat la més perjudicada per les errades de la connexió a internet i alguns errors del programari de joc. Malgrat tot Loli ha aconseguit acabar amb bon gust de boca guanyant els seus dos darrera partits i acabar amb un balanç de 4 partits guanyats assolint el vuitè lloc.

Classificació femenina:

 

Quadrant final: A la espera de l'anunci del quadrant final, en Jonathan Martín encara segueix viu a la competició i amb opcions de sumar més punts. Un cop es publiqui el quadran final ho adjuntarem en aquesta informació.

Martin Heneghan-IRLANDA 4-2 Jonathan Martín-CATALONIA

El partit va començar amb retard, per fallo en la connexió del jugador Irlandès, que al primer joc va començar molt fort i amb un leg de 13 dards, amb tres tirades de més de cent incloses. Els problemes de connexió van tornar parant el partit una bona estona. A la represa el segon joc va anar més igualat, però amb un 180 i un doble 8 en Martín va sumar el segon joc. El tercer joc l'irlandès va seguir fort amb quatre tirades inicials molt bones, però en Jonathan el va seguir amb un 80 de tancament va començar a remuntar el partit que amb un altre joc de 18 dards va igualar el partit. Al cinquè joc Heneghan va reaccionar i amb una bona apertura de joc i un doble 12 va fer-se amb el  joc per un 3-2 al seu favor.El sisè joc l'obria en Joanthan que amb un 100 i 140 replicats per Heneghan amb les dues mateixes tirades afegint un 100 i 161 de tancament (T20, T17, D25) per guanyar el partit amb un excel·lent joc de 12 dards.

Molt bon paper de l'esportista català que amb un promig (average) de més de 80 punts no va poder guanyar un brillant Heneghan que va fer un 95 en el partit. Veure totes les tirades aquí.

Amb aquest resultat en Jonathan Martín queda en 17è lloc i suma tres punts més per a Catalunya. Al final del quadrant final sabrem com queda la classificació per nacions, on ja podem assegurar, que són molts bons resultats per Catalunya. 

Podeu seguir els resultats dels quadrants finals de dones i homes aquí.

Punts. Els esportistes catalans sumen un punt per cada victòria, a la fase de grups, i en Jonathan Martín suma amés 1 punt de bonus per quedar en quart lloc a la fase de grups, on el primer suma 5 punts de bonus, el segons 3 punts i el tercer 2 punts. Per tant en dones sumen un total d'11 punts, mentre els homes sumen provisionalment 12 punts.

A partir d'aquí en el quadrant final (Last 32) hi ha els següents punts en joc:

1r lloc = 28 punts
2n lloc = 21 punts
3r - Semifninal = 15 punts
5è - Quarts de final = 10 punts
9è - Last 16 = 6 punts
17è - Last 32 = 3 punts

Seguirem atents a la publicació del quadrants i al següent partit del Jonathan per animar-lo i seguir fent més gran aquesta pàgina de la història dels dards catalans.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.