Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF Europe Cup 2014: Resultats
Grup 2 Catalunya, Finlàndia, Polònia i Rússia

La Selecció Catalana de Dards masculina ha quedat eliminada a la fase de grups de la WDF Europe Cup 2014 en la modalitat d'equips després d'encaixar tres derrotes.

La pletòrica Finlàndia ha quedat guanyadora de grup sense perdre cap partit de la lligueta i per la seva part Polònia, que ha quedat segona, i Russia han trobat més encert als dobles que els esportistes catalans, que els ha suposat cedir en els dos partits.

Revisem els resultats del Grup 2 on hi havia Catalunya ronda a ronda:

1a Ronda
Russia 9-2 Catalunya

Finlàndia 9-0 Polònia

2a Ronda
Catalunya 2-9 Polònia

Finlàndia 9-2 Russia

3a Ronda
Catalunya 0-9 Finlàndia

Polònia 9-7 Russia

Podeu veure els resutlats de les seleccions dels grup 1-4 aquí i dels grup 5-8 aquí. Al quadrant final han passat les principals Seleccions favorites que podeu consultar aquí (s'anirà actualitzant ronda a ronda fins a semifinals).

Demà serà el torn de les partides individuals.

 


La prèvia:

La Selecció Masculina de Dards de Catalunya està participant a Bucarest, Romania, la WDF EUROPE CUP 2014 on a la jornada d'avui es juga en la modalitat d'equips per Round Robbin (tots contra tots).

En aquesta edició hi participen 30 seleccions masculines dels països membres de la la Federació Mundial de Dards (WDF), on Catalunya ha estat enquadrada el grup 2 amb Polònia Russia i Finlàndia.

La primera ronda comença a les 10h, la Segona Ronda a les 11:45h  i la Tercera Ronda a les 13:00h, cal tenir en compte que són horaris locals i que a Catalunya és una hora menys. En cas de quedar entre les dues primeres seleccions del seu grup, la Selecció Catalana seguiria jugant a les 15:15h en el quadrant final de les millors 16 seleccions.

Els esportistes de les seleccions del grup 2 de la primera fase de la competició:

Selecció Catalana:
Juan Robles (CD Palafrugell)
Joan Carles Arola (CD Piritoño)
Angel Rodríguez (CD Ripoll)
Fernando Gavilán (CD Piritoño)

Team Manager: Tony Gragera

Polonia:
Poitr Lega-POL
Krzysztof Chmielewski-POL
Bartosz Wieczorek-POL
Krzysztof Strozyk-POL
 
Russia
Boris Koltsov-RUS
Alexey Kadochnikov-RUS
Nikolai Mikhalin-RUS
Roman Obukhov-RUS
 
Finlàndia
Asko Niskala-FIN
Sami Sanssi-FIN
Marko Kantele-FIN
Kim Viljanen-FIN

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.