Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF Europe Cup 2014: Resultats Individuals

Avui divendres 26 de setembre, s'ha celebrat la tercera jornada de la WDF Europe Cup 2014 i ha estat el torn de la competició en modalitat Individual, tant masculina com femenina.

El quadre masculí es juga al millor de 7 jocs als 501 DO les quatre primeres rondes, els quarts de final al millor de 9 jocs, semifinal al millor de 11 i la final, que es juga dissabte, al millor de 13 jocs.

En Carles Arola (CD Piritoño) ha estat el millor català classificat en la competició individual. La primera ronda s'ha iniciat a les 10h (hora local), però ell no ha entrat en acció fins les 11h amb el primer partit que ha guanyat per 4-1 a Eddie Le Bailly (Jersey). A la segona ronda s'ha trobat a en Stathis Pantelides (Grècia) al que també ha guanyat per 4-1. Ja a la tercera ronda ha jugat contra Saniel Zygla (GER) contra el que ha perdut 1-4 en un partit on el resultat no reflexa la igualtat que hi ha hagut. 

Després de més de cinc hores de l'inici de competició, en Carles Arola ha quedat 17è assolint la millor participació masculina individual en una Europe Cup i sumant 3 punts per Catalunya en la classificació final. 

Els resultats dels esportistes catalans són els següents:

Primera Ronda - Last 128
Bartosz Wieczorek POL 4-1 Juan Robles CAT 
Wayne Warren WAL 4-1 Fernando Gavilan CAT 
Alexander Reiher GER - Angel Rodriguez CAT 
Carles Arola CAT 4-1 Eddie Le Bailly JER

Una indisposició d'Àngel Rodriguez va provocar que no pogués jugar en la competició individuai.

Segona Ronda - Last 64
Carles Arola CAT 4-1 Stathis Pantelides GRE

Tercera Ronda - Last 32
Daniel Zygla GER 4-1 Carles Arola CAT

Podeu veure el quadrant aquí i al marge teniu algunes fotos que hem recollit a les xarxes socials.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.