Cercar

Competicions Competicions World Darts

Play-off Lakeside World Professional Darts 2015: Resultats (Quadrant)

Els esportistes catalans han iniciat la seva participació al Play-off Lakeside World Professional Darts 2015, una competició que serveix també d'escalfament per al Masters Mundial que comença demà.

La competició es juga al The Sports Arena de Hull, Englaterra, on s'han disposat les dianes de competició. El format de joc serà al millor de 3 sets al millor de 5 jocs al 501 Doble Out cada set.

Els esportistes catalans més destacats han estat Carles Arola i en Juan Robles que a la segona ronda han perdut al set de desempat per 1-2 contra Robbin Wigg i Michael Malone respectivament. En Toni Muñoz també ha quedat eliminat a la segona ronda per 0-2 davant Colin Tyrror.

Resultats dels esportistes catalans: 

1a Ronda - Last 512 (10h): 

Raúl Invernón 1-2 Micky Stocks-LIN

Antonio Muñoz - bye

Juan Robles - bye

Carles Arola - bye

 

2a Ronda - Last 256 (12h):

Juan Robles 1-2 Michael Malone-WAY

Antonio Muñoz 0-2 Colin Tyror-IOM

Carles Arola 1-2 Robin Wigg-ENG

 

La competició segueix fins a classificar quatre esportistes masculins i dos femenins. Podeu seguir el quadrant de la competició: http://www.bdodarts.com/LakesideWorldProMensPlayoff2015Singles i tots els quadrants a www.bdodarts.com

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.