Cercar

Competicions Competicions World Darts

41Ŕ Winmau World Masters Darts Championship:
Juan Robles el millor catalÓ.
Resum i resultats

En Juan Robles ha estat el millor esportista català en un Masters Mundial.

El 41è Winmau World Masters Darts Championship 1974-2014 s'ha celebrat a Hull, un majestuós espai situat al centre de la ciutat costera britànica. En aquesta competició només hi poden participar els campions nacionals de les Federacions membres de la Federació Mundial (WDF) i els esportistes que han obtingut invitació al guanyar qualsevol dels Oberts Winmau que es celebren arreu del món, tant en modalitat femenina com masculina, com per exemple el Catalonia Open que s'ha celebrat fa poques setmanaes a Calella.

En aquesta edició del Masters Mundial han participat, per tercer any consecutiu, diversos esportistes catalans que s'han classificat per participar en aquest prestigiós torneig, obtenint el seu accèssit en les diferents competicions que organitza la Federació Catalana de Dards (FCD).

Els protagonistes han estat els vigents Campions de Catalunya en Antonio Muñoz i na Iolanda Riba, que han estat acompanyats pels esportistes classificats al Rànquing Destí Winmau 2014, que en primer lloc va quedar en Juan Robles, en segon lloc en Carles Arola, en tercer lloc en Raúl Invernon i la millor jugadora femenina na Judit Sumell. La expedició ha estat dirigida per en Toni Gragera, seleccionador de la FCD.

Format de joc: El quadre masculí es juga al millor de 5 sets al millor de 3 jocs, fins a quarts de final que s'incrementen els sets al millor de 9 sets a semis i al millor de 13 a la gran final amb tie-break final, en cas que fos necessari. El quadre femení es juga a la millor de 7 jocs al 501 Doble Out. La segona fase de competició que arrancarà des dels setzens de final al quadre masculí i dissabte a partir de les semifinals femenines, acabant el torneig el diumenge amb la fase final.

En aquesta segona fase les partides ja serán televisades i es podran seguir per Eurosport TV, que novament igualarà la retransmisió en directe més llarga de la història al nostre país.

El millor esportista català ha estat en Juan Robles que ha arribat fins a la semifinal del primer quadrant, després de lliurar a la primera ronda, a la segona ha guanyat a en Co Stompe per 3-1, un prestigiós jugador holandés que ha estat al Top10 mundial, a  la tercera ronda ha guanyat 3-2 sobre l'anglès Tony Randell i ja a la quarta ronda no ha pogut superar a en Sven Groen, un nou valor holandès que està obtenint molts bons resultats aquesta temporada. Amb aquests resultats en Juan Robles es converteix amb l'esportista català que ha arribat més lluny en un Masters Mundial.

També destacar el bon paper d'en Carles Arola, que ha quedat 65è després de perdre a la tercera ronda contrà l'anglès Shayne Burgess. Per altra banda al quadre femení na Iolanda Riba i na Judit Sumell han perdut a la primera ronda però, malgrat els resultats, han assolit bones partides.

Tots els resultats dels esportistes catalans, quadre masculí: 

1a Ronda - Last 512
Antonio Muñoz-CAT - bye
Juan Robles-CAT - bye
Carles Arola-CAT - bye
Raúl Invernon-CAT - bye
 
2a Ronda - Last 256 
Antonio Muñoz-CAT 1-3 George Cressey-ENG
Juan Robles-CAT 3-1 Co Stompe-NED
Carles Arola-CAT 3-2 Olli Lehtikangas-SWE
Raúl Invernon-CAT 1-3 Dennis Nilsson-SWE 
Els perdedors queden al lloc número 145è*
 
3a Ronda - Last 128
Juan Robles-CAT 3-2 Tony Randell-ENG
Carles Arola-CAT 1-3 Shayne Burgess-ENG
Els perdedors queden en 81è lloc*
 
4a Ronda - Last 64
Juan Robles-CAT 0-3 Sven Groen-NED
Els perdedors queden en 49è lloc*
 
* Cal tenir en compte que a la sisena ronda, Last 16, s'afegeixen els 16 caps de série
 
 
Quadre femení:
1a Ronda - Last 256
Iolanda Riba-CAT - bye
Judit Sumell-CAT - bye
 
2a Ronda - Last 128
Judit Sumell-CAT 1-4 Jana Kanovska-CZE
Iolanda Riba-CAT 2-4 Carole Frison-FRA
Les pededores queden al lloc número 65a.
 

Els quadrants amb els resultats els podeu consultar aquí:

Men's Singles
Ladies Singles
Boys Singles
Girls Singles

Podeu consultar algunes imatges a la Galeria.


Tornar

Utilitzem cookies pr˛pies i de tercers per a oferir una millor experiŔncia i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ˙s.