Cercar

Competicions Competicions World Darts

Torremolinos Open 2022

Aquesta setmana és celebra el Torremolinos Open 2022 i el cap de setmana el Gibraltar Darts Open, dues competicions on tradicionalment hi hagut participació catalana amb bons resultats.

Del 15 al 18 de març es celebra el Torremolinos Festival of Darts 2022, una competició organitzada a la localitat de Màlaga, on la majoria de participants provenen del Regne Unit atrets pels dards i el bon temps, als quals també se'ls afegeixen d'altres esportistes que aprofiten els diversos esdeveniments/open com escalfament del puntuablle del rànquing WDF de Gibraltar.
 
El Torremolinos Darts Festival és un conjunt de competicions que es celebren durant la setmana on el plat fort són les competicions de parelles i la individual. Pel darrer dia, el divendres, es reserven les finals de totes les competicions a l'escenari principal.
 
El dissabte, 19 de març, es celebra el Gibratlar Darts Open, aquest és puntuable per al Rànquing Federació Mundial de Darts, la WDF, i on s'hi traslladen els esportistes per participar-hi a sumar el màxim nombre de punts possibles.

Una edició més la Catalan Army hi partipará i no hi faltaran a la cita esportistes habituals al circuit internacional. La Catalan Army, l'expedició catalana, estarà formada per Carles Arola (Calella), Josep Arimany (Olot) i Carla Arimany -junior- (Olot).

Cartell i programa de competició:
Programa de comeptició: 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.