Cercar

Competicions Competicions World Darts

Partit amistós de Catalunya vs França

El 1935, Pompeu Fabra va encapçalar la 1a Setmana Catalana de l’Esport, un gran esdeveniment esportiu que va deixar empremta en la història esportiva del nostre país. Ara, 87 anys després, del 13 al 23 d’octubre, se celebrarà la 2a edició, organitzada per l’UFEC amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. L’esdeveniment tindrà lloc en diverses poblacions de les comarques gironines i hi competiran més de 1.000 esportistes locals i 1.000 d’internacionals, i per descomptat, hi participaran les seleccions catalanes!

Pompeu Fabra, pare del català normatiu, sempre va tenir clar el paper clau que jugava l’esport per la normalització de la llengua. I el continua tenint. La Federació Catalana de Dards és molt conscient que àmbits com el lleure i l’esport són claus per fer avançar el català i per la cohesió social del nostre país. Per això, donem suport a aquesta iniciativa de l’UFEC.

T’animem a assistir-hi i donar suport a l’esport català, i en especial al nostre esport! Els dards hi prendran part per primera vegada, una fita història de l'espot català on no hi podíem faltar.

Dissabte 15 d'octubre a Olot celebrarem un triangular entre les seleccions absolutes masculina i femenina de França, Catalunya Vermell i Catalunya Groc. L'inici el marcarà el llançament d'honor anirà a càrrec de la Sra. Sílvia Pérez, secretaria general de la UFEC, Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

La Fédération Française de Darts serà el rival de Catalunya en aquests enfrontaments amistosos, un plaer que ens acompanyin en aquesta jornada tant especial i encara més quan mantenim una estreta relació. Els esportistes seleccionats per França són els següents:

TEAM FRANCE
Dones: JESSICA BEILLEUL, MAELY DUBOIS, JUSTINE BLANC, ALEXANDRA DOS SANTOS
Homes: FRANCK CHOFFEL, IAN SNOOKE, BENJAMIN HOLMES, BENJAMIN GREZES

Per aquests partits amistosos els seleccionadors nacionals, en Josep Santonja i Gabriel Olivé, han confeccionat dos equips amb alguns dels esportistes que han participat a la recent celebrada Europe Cup i amb d'altres esportistes que han afegit en els dos equips de Catalunya.

TEAM CATALONIA RED
Dones: NÚRIA PLAZA, LOLI CASCALES, MONTSE BORONAT, IOLANDA RIBA
Homes: JONATHAN MARTÍN, KILIAN PERALES, ENRIC CID, HILARI PONS
 
TEAM CATALONIA YELLOW
Dones: FANI ROS, CARLA ARIMANY, IONELA A. BARBOIU, JUDIT SUMELL
Homes ÁNGEL RODRÍGUEZ, JOSEP ARIMANY, DAVID GARRIGOLAS, PAU BOTA
 
Programa de competició: 
Dissabte, 15 Octubre 16:00h
Lloc: Olot-Girona, Club Patinatge Artístic Olot (sports center)
Avinguda República Argentina, 8 - 17800 Olot (veure mapa aquí)
 
Els partits seran simultanis per dones i homes.
16:00h Catalonia Red vs France
17:15h Catalonia Yellow vs Catalonia Red
18:30h Catalonia Yellow vs France

L'acta de joc és la mateixa que utilitza la World Darts Federation en els esdeveniments internacionals on hi participem amb la selecció de Catalunya de dards. 

Més informació a setmanacatalanaesport.cat

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.