Cercar

Competicions Competicions World Darts

3a Setmana Catalana de l'Esport 2023

La Setmana Catalana de l’Esport és l’esdeveniment esportiu de referència per a fer visible l’esport català. Amb aquest esdeveniment, Catalunya torna a ser escenari internacional per mostrar al món l’excel·lència del seus esportistes, les seves instal·lacions esportives d’alt nivell, el prestigi federatiu a través de les seleccions catalanes.

La III Setmana Catalana de l’Esport es celebrarà entre el 8 de juny i 9 de juliol, amb més de 1500 esportistes estrangers, i 4000 esportistes en total de 45 països diferents.

T’animem a assistir-hi i donar suport a l’esport català, i en especial al nostre esport! Els dards hi prendran part en una cita històrica de l'espot català on no hi podíem faltar.

La cita serà el dissabte 8 de juliol a Terrassa, a la seu del Club Dards Terrassa, on celebrarem un partit amistós entre les seleccions absolutes masculina i femenina de França i Catalunya. La Fédération Française de Darts serà el rival de Catalunya en aquest enfrontament, un plaer que ens acompanyin en aquesta jornada tant especial i encara més quan mantenim una estreta relació.

Programa de competició: 

Dissabte, 8 de juliol de 2023
Lloc: Terrassa, Club Dards Terrassa
c/ d'Alexandre Galí, 77 local 13 (baixos) 08223 Terrassa   (veure mapa aquí)

Els partits seran simultanis per dones i homes.

10:00h Obertura de portes
11:00h DONES Round Robin França vs Catalunya
     HOMES Round Robin França 1 vs Catalunya 1
     HOMES Round Robin França 2 vs Catalunya 2
14:00h pausa
16:00h DONES Parelles França vs Catalunya
     HOMES Round Robin França 1 vs Catalunya 2
     HOMES Round Robin França 2 vs Catalunya 1
19:00h DONES Individual França vs Catalunya
     HOMES Parelles a eliminació directe

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.