Cercar

Competicions Competicions World Darts

3a Setmana Catalana de l'Esport 2023: France vs Catalonia

La III Setmana Catalana de l’Esport 2023 ja ha donat el tret de sortida, un esdeveniment esportiu de referència per a fer visible l’esport català. Aquesta edició compta amb 43 federacions, 45 països de 5 continents, 120 jornades de competició i +4000 esportites que hi prenen part.

Un cop més els dards seran presents a la Setmana Catalana de l’Esport, concretament el 8 de juliol, a Terrassa, a la seu del Club Dards Terrassa, on celebrarem un partit amistós entre les seleccions absolutes masculina i femenina de França i Catalunya. El Club Dards Terrassa compta amb unes instal·lacions amb quatre línies de tir i preparades per poder emetre en directe els partits en streaming.

La bona relació amb la Fédération Française de Darts i els seus esportistes han facilitat l'acord per comptar un cop més amb la seva participació en aquest partit amistós. Aquest esdeveniment ens permet d'entrenament per ambdues seleccions absolutes i alhora serveix de reclam per atreure esportistes internacionals a les proves del rànquing WDF que ogranitzem la Federació Catalana de Dards a Calella.

Per aquesta edició hem adoptat novament el format de competició CUP que s'utilitza en les competicions internacional de la World Darts Federation, per fer una prova el més similar possible a les que els esportistes es troben en les competicions oficials: en format equip round robin, parelles i individual. Aquestes modalitats es celebren habitualment una per dia de competició, fet que hem adaptat per a poder-les concentrar en una única jornada.

Fa poques hores s'han fet oficial el nom dels esportistes que formen les seleccions participants en dones (un equip) i homes (dos equips).

TEAM FRANCE
Dones: JESSICA BEILLEUL, JUSTINE BLANC, ALEXANDRA DOS SANTOS, SANDRINE VALVERDE i MAËLY DUBOIS.
Homes: FRANCK CHOFFEL, PATRICE DHAP, BENJAMIN GREZES, SYLVAIN MERIEUX, STEVEN MORRISON, BRUNO SILVA, IAN SNOOKE i PIERRE TENGER.
 
Per aquests partits amistosos els seleccionadors nacionals, en Josep Santonja i Gabriel Olivé, han confeccionat dos equips masculins i un femení.
TEAM CATALONIA
Dones: NÚRIA PLAZA, LOLI CASCALES, IOLANDA RIBA i FANI ROS.
Homes: KILIAN PERALES, RAUL INVERNON, CARLES AROLA i JONATHAN MARTÍN; JOSEP ARIMANY, SERGIO GARRIDO, MARC COSTA i MATHEW LEE.

Programa de competició: 

Dissabte, 8 de juliol de 2023
Lloc: Terrassa, Club Dards Terrassa
c/ d'Alexandre Galí, 77 local 13 (baixos) 08223 Terrassa   (veure mapa aquí)

Els partits seran simultanis per dones i homes.

10:00h Obertura de portes
11:00h DONES Round Robin França vs Catalunya
     HOMES Round Robin França 1 vs Catalunya 1
     HOMES Round Robin França 2 vs Catalunya 2
14:00h pausa
16:00h DONES Parelles França vs Catalunya
     HOMES Round Robin França 1 vs Catalunya 2
     HOMES Round Robin França 2 vs Catalunya 1
19:00h DONES Individual França vs Catalunya
     HOMES Parelles a eliminació directe

L'acta de joc és la mateixa que utilitza la World Darts Federation en els esdeveniments internacionals on hi participem amb la selecció de Catalunya de dards. 

Més informació a setmanacatalanaesport.cat

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.