Cercar

Competicions Competicions World Darts

2023 WDF World Cup a Dinamarca

Aquest setembre es celebra la WDF World Cup Darts 2023 on Catalunya hi participará amb selecció femenina i masculina.

La seu. La World Cup 2023 es celebra a Esbjerg, Dinamarca, concretament al complex esportiu Blue Water Dokken, al pabelló Grandly Hockey Arena, d'aquesta localitat costera que serà la seu que acollirà la competició entre el 26 de setembre.al 30 de setembre.
El 2023 serà la segona vegada que la Copa del Món de la WDF es celebra a Dinamarca. El primer va ser l'any 1987. Aquell any, Eric Bristow va ser l'estrella de l'espectacle mentre va portar Anglaterra a un hat-trick de títols.
 
L'organització i participació.
La World Cup està organitzada per la World Darts Federation (WDF), de la qual la Federació Catalana de Dards n'és membre des de 2011, i compte amb la participació de les principals seleccions nacionals europees. El torneig és bianual i es celebra els anys parells des del 1978, a excepció del 2020, que per la pandémia va quedar ajornat.

Per aquest any 2023 serà el torneig més gran de la història de la WDF on s'espera una participació rècord de 54 seleccions participants.

Format de joc: Aquesta competició es caracteritza per concentrar els millors esportistes del món i pels diversos formats en els que s'ha de competir, tant en gènere masculí com femení. Per equips es juga en el format round robin en grups, tots els esportistes competeixen contra tots i les millors seleccions de cada grup es classifiquen per la fase final on es juga en format roun robin a KO directe. L'alt nombre de partides posen a prova la resistència, precisió i concentració dels participants.

També es competeix en format individual i parelles, on els esportistes sumen punts per partits guanyats per cada esportista de cada equip nacional. Al final de totes les competicions, la selecció amb més punts es proclama campiona de la WDF World  CUP en el quadre femení i masculí respectivament.

El seleccionadors de la Federació Catalana de Dards,en Josep Santonja dels homes i en Gabriel Olvié de les dones, han confeccionat la següent llista d'esportistes que formen la SELECCIÓ CATALANA DE DARDS 2023:

DONES:

Loli CASCALES
Localitat: Hospitalet de Llobregat    
Club: CEDSAB, Sant Andreu de la Barca
Inernacional amb la selecció: 7
Montse BORONAT
Localitat: Tarragona
Club: CD Baix Camp, Reus
Inernacional amb la selecció: 4
Nuria PLAZA
Localitat: Terrassa
Club: CD Terrassa
Inernacional amb la selecció: 6

Iolanda RIBA
Localitat: Cambrils
Club: CD Baix Camp
Inernacional amb la selecció: 7

 

HOMES:

Carles AROLA
Localitat: Calella de Mar
Club: Piritoño, de Malgrat de Mar
Inernacional amb la selecció: 7
Jonathan MARTÍN
Localitat: Terrassa
Club: Club Dards Terrassa
Inernacional amb la selecció: 2  
 
Kilian PERALES
Localitat: Terrassa
Cllub: CD Terrassa
Internacional amb la selecció: 1
Raul INVERNON
Localitat: Manresa
Club: CD La Xarxa, de Puig-Reig
Internacional amb la selecció: 3


Programa de competició:
Monday, September 25th: Opening Ceremony
Tuesday, September 26th - Thursday, September 28th: Floor matches across all competitions
Friday, September 29th: Final floor matches and the first finals
Saturday, September 30th: Remaining tournament finals and Gala Dinner


Podeu consultar dades de WDF World  Cup com la seu, guanyadors individuals, parelles i equips, seleccions guanyadores de totes les edición aquí. 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.