Cercar

Competicions Competicions World Darts

Friendly Match: France vs Catalonia

La Federació Catalana de Dards amb la col·laboració de la Fédération Française de Darts han facilitat l'acord per celebrar un nou partit amistós entre França i Catalunya. Aquest any el partit es celebrarà a Bordeus, França i es convertirà en un esdeveniment clau per a la preparació de les seleccions.

Aquest friendly match servirà d'entrenament per a la selecció absoluta, tant en dones com homes, alhora que ajudarà a cohesionar el grup d'esportistes catalans. El partit es celebrarà el dissabte 23 de juny, a la seu del Dirty Devils Darts Club de Bordeus, que col·labora especialment en l'esdeveniment. Aquest club de dards comptarà amb sis línies de tir preparades per fer diana i gaudir d'una gran jornada de dards.

Per aquest enfrontament amistós, es repetirà el format de competició CUP que ja es va utilitzar a la Setmana Catalana de l'Esport i que també s'utilitza en les competicions internacionals de la World Darts Federation. Això permetrà fer una prova el més similar possible a les que els esportistes es troben en les competicions oficials: en format equip round robin, parelles i individual. Aquestes modalitats, que habitualment es celebren una per dia de competició, han estat adaptades per concentrar-les en una única jornada.

El partit amistós aportarà diversos beneficis en diferents àmbits. Per als esportistes: Entrenament i Preparació: Aquest partit proporciona una oportunitat valuosa per als esportistes per entrenar-se en un entorn competitiu però no estressant, millorant així les seves habilitats i estratègies.
Cohesió d'Equip: Participar en un esdeveniment conjunt ajuda a reforçar els llaços d'equip i a fomentar l'esperit de grup, essencial per a l'èxit en competicions futures.
Adaptació a Formats Competitius: Utilitzar formats de competició oficials permet als jugadors adaptar-se a les condicions reals que trobaran en els tornejos internacionals.

Per a la Federació implicarà visibilitat i prestigi: Organitzar i participar en esdeveniments internacionals millora la visibilitat de la federació i augmenta el seu prestigi a nivell internacional.
Networking i Col·laboració: Aquest tipus de partits fomenten la col·laboració entre federacions, obrint portes per a futurs esdeveniments i projectes conjunts.
Avaluació del Talent: Permet a la federació avaluar el talent dels seus esportistes en un context competitiu, ajudant en la selecció per a futurs esdeveniments oficials.

També suposa un benefici per als esportistes i a tota la comunitat: espectacle i Entreteniment: Els aficionats poden gaudir d'un espectacle de dards de qualitat, veient en acció alguns dels millors esportistes de les dues seleccions.
Promoció del Dards: Aquests esdeveniments ajuden a promoure el dards com a esport, atraient nous aficionats i potencials esportistes.
Promoció Esportiva i Cultural: Els partits amistosos promouen l'intercanvi cultural i el respecte entre diferents comunitats, fomentant valors de cooperació i amistat.

Aquest partit amistós entre França i Catalunya és molt més que una simple competició; és una oportunitat per a la millora i el creixement a diversos nivells, des de l'individual fins al comunitari. Amb la participació d'esportistes de primer nivell i l'adopció de formats oficials, es promet una jornada inoblidable de dards a Bordeus.

Fa uns dies s'ha fet oficial el nom dels esportistes que formen les seleccions participants en dones (un equip) i homes (dos equips), per part de França: 

TEAM FRANCE
Dones: Aurelie Lalliaud, Elodie Pourrie, Kathleen Cassand, Sandrine Valverde.
Homes 1: Steven Morrison, Benjamin Holmes, Romain Lebougre, Franck Choffel.
Homes 2: Sylvain Merieux, Alexandre de Sa Moreira, Ray La Page, Christophe Bertin.

Per part de Catalunya els seleccionadors nacionals, en Josep Santonja i Gabriel Olivé, han confeccionat dos equips masculins i un femení amb els següents esportistes:

TEAM CATALONIA
Dones: Montse Boronat, Loli Cascales, Fani Ros, Susana Serrano.
Homes 1: Carles Arola, Raul Invernón, Josep Arimany, Jonathan Martín.
Homes 2: Hilari Pons, Marc Costa, Manuel Invernon, Mathew Lee.

Programa de competició: 
Dia: Diumenge, 23 de juny de 2024
Lloc: Dirty Devils Darts Club Bordeus
Adreça: 52 Cr Victor Hugo, 33000 Bordeaux, France

Els partits seran simultanis per dones i homes. 9:00h Obertura de portes
10:00h DONES Round Robin França vs Catalunya
     HOMES Round Robin França 1 vs Catalunya 1
     HOMES Round Robin França 2 vs Catalunya 2
13:00h pausa
15:00h DONES Parelles França vs Catalunya
     HOMES Round Robin França 1 vs Catalunya 2
     HOMES Round Robin França 2 vs Catalunya 1
18:00h DONES Individual França vs Catalunya
     HOMES Parelles a eliminació directe


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.