Cercar

Competicions Competicions World Darts

2015 Lakeside World Professional Darts Championship:
Scott Mitchells, Lisa Ashton i Colin Roelofs.

Ahir va finalitzar el 2015 Lakeside World Professional Darts Championship, el mundial de dards individuals i competició degana en el món dels dards que ens ha acompanyat tota la setmana.

Al quadre masculí l'anglès Scott Mitchells va guanyar la final després de superar a Tony O'Shea per 3-2 a la primera ronda, després al belga Geert de Vos per 2-4, l'anglès Brian Dawson per 2-5, i a semifinals a la gran sorpersa del debutant canadenc Jeff Smith per 0-6, en un resultat que fa poca justícia a la brillant actuació de Jeff.

Per l'altre cantó en Martin Adam també va arribar a la final després de guanyar al jove holandès Jan Dekker per 3-1, l'americà Jim Widmayer per 0-4, al "The boss" Ross Montgomeri per 1-5 i a semifinals en una èpica partida contra Glen Durrant que per la mínima de 5-6 ens van fer gaudir dels grans dards.

La final entre Scott Mitchells i Martin Adams va ser molt igualada, i cada set que un iniciava sortint a la primera partida se l'adjudicava fins l'empat a 6-6. El darrer set va perdre la sortida en Martin Adams i en Scott va aprofitar el següent joc per guanyar-lo i anticipar-se 2-0, Martín va escruçar distàncies per un 2-1 al marcador. El següent joc ambdós jugadors van clavar un 100+100+180 i factor de tenir la sortida a favor d'Scott va ser determinant per clavar el dard del a victòria final.

Al quadre femení Lisa Ashton va revalidar el títol mundial (foto) després d'un gran torneig amb partides excel·lents. A la primera ronda es va desfer de Deta Hedman per 2-1, en un partit que va rememorar la final de l'any passat, a la següent ronda va eliminar a Trina Gulliver per 0-2, a semifinals es va desfer de Sharon Prins, la campiona regnant del Catalonia Open 2014, per 2-0 i a la final va superar per la mínima a Fallon Sherrok que va finalitzar una gran participació al derrotar en el seu camí a la final a Anastasia Dobromyslova, Alien de Graaf i Maria Mason totes elles per 2-1.

Al quadre Junior en Colin Roelofs es va alçar amb el trofeu de guanyador final.

Quadrants i estadístiques:
Men's Championship Draw
Men's Averages All Matches
Ladies Championship Draw
Ladies Averages All Matches


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.