Cercar

Competicions Competicions World Darts

Supressió 'Regla dels 365 dies'

A principi d'any, els membres de l'Organització Dards Britànica (BDO) van votar durant la reunió anual a favor de l'eliminació de la "regla dels 365 dies". Aquesta regla, introduïda el 2013, no permetia l'entrada en un esdeveniment BDO a un esportista si era membre d'una organització i/o havien participat en cap esdeveniment no reconegut per la BDO, en els 365 dies anteriors. 

L'eliminació d'aquesta regla permet a TOTS els esportistes participar als Rànquings i Open reconeguts per la BDO, excepte aquells esportistes que tenen en vigor una PDC Tour Card o juguen en esdeveniments de PDC Pro Tour oficials (quedant exclosos els classificatoris). 

Això permetrà a més esportistes a participar als rànquings BDO, com els que organitza la Federació Catalana  de Dards cada any, i que per aquest 2015 són el 4rt Catalonia Open i el FCD Aniversay Open, que es celebren el 12 i 13 de setembre (ver información de los eventos aquí).

Sue Williams President de la BDO va dir: "Aquest assumpte ha estat objecte de debat i controvèrsia, mentre l'esperit de la BDO es facilitar l'esport dels Dards per a tothom, i espero que tots els jugadors de tot el món tindran més confiança en aquesta filosofia, com a resultat d'aquests canvis”. 
“La regla de '365 dies' no reflectia la imatge que volem projectar dins de tota la comunitat esportiva, i com a resultat, jo i els altres directors de la Junta BDO vam decidir anular-la
”. 
"La divisió dels dards que va succeir fa més de 20 anys i és hora de seguir endavant”. 
"Això només pot ser un pas positiu cap endavant. No només per la BDO, però el joc de dards a tot el món". 

Noticia ha estat anunciada a la web de la BDO i ha tingut una gran acollida entre els esportistes (veure aquí).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.