Cercar

Competicions Competicions World Darts

Presencia catalana als internacionals:
BDO Torremolinos Open i Gibraltar Open
Del 11 al 14 de Març

Aquest any la Federació Catalana de Dards està a les portes de les noces d'argent i seguim apostant pel creixement i la projecció dels esportistes catalans. Amb la recuperació del programa de beques FCD.

La primera expedició participarà la setmana vinent en dues cites: al BDO Torremolinos Open  i el Gibraltar Open. 

A les dues competicions els esportistes catalans han obtingut grans resutlats com l'actual Campió de Catalunya en Carles Arola que va guanyar l'any passat en modalitat de parelles a Torremolinos, i el gran paper d'en Javier Velasco i Josep Arimany que van estar al Top 10 individual. També al Gibraltar Open s'han obtingut grans resultats on na Laura Damont (2012) i Federico Pozo (2008) en són els últims catalans guanyadros. 

Els catalans que han confirmat la seva participació a la doble cita són: Carles Arola, Campió de Catalunya 2014 Indivisual, parelles, Clubs i equips; en Raúl Invernón, Campió de Catalunya 2010 i Campió Junior el 1996; en Josep Arimany 5è al Destí Winmau 2014 i 9è al Torremolions Open 2014, i en Antonio Gragera, 3er Swiss Open 2014 en parelles.

A continuació us detallem les competicions on participarà l'expedició catalana:

Dimecres 11 de març
16:30h Blind pairs (Torremolinos Open)

Dijous 12 de març
14:00h Singles Torremolinos Open

Divendres 13 de març
Finals Torremolinos Open

Dissabte 14 de març
11:00h Gibraltar Open

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.