Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats:
BDO Torremolinos Open 2015

Resultats de l'internacional de la BDO Torremolinos Open'15 celebrat avui. Els millors catalans han estat en Carles Arola i Raul Invernon que han quedat en 17è lloc en un molt bon paper en aquesta competició on han participat alguns esportistes del Top50 Mundial i que és puntuable pel Rànquing de la British Darts Organisation (BDO) que classifica esportistes per al Mundial de Dards, el Lakeside World Darts Championship.

En aquesta edició han participat 74 esportistes masculins i 26 jugadores femenines on en Dyson Parody de Gibraltar i Sharon Roberts d'Anglaterra s'han alçat guanyadors.

Revisem els resultats dels esportistes catalans:

1a Ronda
Josep Masnou (CAT) 0-4 Phil Stockton (ESP)
Mal partit del jugador de l'equip Lligues Adg.cat del Club Dards Olot que no li ha entrat el joc. 
Els pededors han quedat en 65è lloc.
 
Tony Gragera (CAT) - lliure 
 
Carles Arola (CAT) - lliure
 
Raul Invernon (CAT) - lliure
 
 
2a Ronda
Tony Gragera (CAT) 0-4 Gary Tipping (N.IRL)
Els erros a doble han deixat fora al jugador del CD Acció Senegal de Barcelona. Una llàstima arribar en totes les partides a doble i fallar el dard a doble, on amb un sol dard errat es suficient per perdre el joc.
 
Carles Arola (CAT) 4-3 Laurence Pink (ESP)
Després d'anar per sota 0-2 el català, ha sortit amb 180 el tercer joc i ha començat a dominar el partit, amb altres 140 ha fallat doble per a 12 dards en el seu primer joc que ha tancat a la següent tirada. 
El català segueix fort i amb solvència s'ha avançat 3-2, però el jugador espanyol ha tancat el sisè joc aprofitant els errors a doble d'en Carles. Amb 3-3 arriba la partida bona, la última que decidirà el vencedor.Amb 81 de resta en Laurence es queda amb 60 punts, i en Carles amb 110 punts fa 20, T18 i... D18 per guanyar el partit.
Segueix viu cap a la plaça al Masters Mundial de Dards.
 
Raul Invernon (CAT) 4-1 Alvaro Molina (ESP)
Ha començat amb bon peu el jugador de Manresa que poc a poc ha anat dominant el partit fins a guanyar 4-1. Només ha cedit un joc i ha guanyat amb claredat el seu primer partit. En Raul segueix a la segona ronda del torneig lluitant per una plaça al Masters Mundial, el Winmau Darts World Masters.
Els perdedors han quedat en 33è lloc.
 
3a Ronda (veure quadrant adjunt al marge)
Carles Arola (CAT) 1-4 Tony Comber
Un partit on els dos esportistes han obtingut puntuacions baixes, amb algunes tirades altes, però arribant més o menys alhora al tancament. Inicialment en Tony ha agafat la iniciativa i ha estat el primer en clavar les primeres tirades altes que li han servit per avançar-se 0-2. La reacció d'en Carles ha arribat amb una bona partida on ha tret el geni amb tirades altes que li han permés tirar primer a doble i tancar el joc. A partir d'aquí ambdós jugadors han baixat molt igualats, però un parell de bones tirades d'en Tony han deixat sense opcions a en Carles. Cap dels dos ha estat molt encertat, però en Tony ha clavat els dobles al moment necessari per fer-se amb el partit.
 
Raul Invernon (CAT) 0-4 Peter Sajwani (SWE)
En Peter ha dominat el primer joc amb 13 dards. En Raul ha tingut opcions en la resta de jocs on ha llençat a doble, però ha fallat algun últim dard de grans tancaments. La victòria s'ha resistit però davant d'un jugador del Top50 mundial on un sol dard fallat es suficient per perdre un punt és complicat guanyar. Tot i així en Raul ha plantat cara i ha fet un molt bon partit, llàstima del resultat final.
Els perdedors han quedat en 17è lloc.
 
La competició acabarà avui divendres amb la fase final del quadrant.
 
Us deixem l'enllaç a tots els resultats oficials de la competició:

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.