Cercar

Competicions Competicions World Darts

32è Swiss Open 2015:
programa de competició

Comença la tercera participació internacional d'esportistes de la Federació Catalana de Dards, a través del programa Beca50 de la FCD 2015. Després del BDO Torremolinos Open i el Gibraltar Open, aquest cap de setmana arriba la 32è Swiss Open 2015

L'Open Individual és un dels tres puntuables del ránking BDO Western Europe de Categoria C. Al mateix nivell també hi ha el French Open i el Catalonia Open (de Categoria C), i com a Categoria Regional hi ha Austrian Open, FCD Anniversary Open, Torremolinos Open, Italian Grand Masters, Malta Open i el Rep Of Ireland Open. El Western Europe classifica als millors esportistes per a participar al Lakeside World Professional Darts Chamionship (consultar més informació aquí).

Programa de competició:

Divendres 5 de juny de 2015 - BLIND DRAW PAIRS 
Open de parelles cegues (sorteig dels esportistes inscrits emparellant-los aleatòriament, a cegues)

Dissabte 6 de juny de 2015 - SWISS OPEN SINGLES 
Open individual masculí, femení i junior

Diumenge 7 de juny de 2015 - LADIES AND MANS PAIRS
Parelles masculines i femenines.

En total hi ha prop de 12.560,00 Euros en premis (CHF 13.000,00) i també hi ha un pot de 5.370,00 Euros (CHF 5.555,00) per a la partida perfecta de 9 dards (veure programa de compeitició aquí). 

Els catalans que hi participaran són: Carles ArolaRaúl InvernónJosep Arimany, Antonio Gragera i Núria Plaza, Sort a tots i totes !!

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.