Cercar

Competicions Competicions World Darts

French Open 2015: 17è Sergio Garrido i Juan Robles

Dean Reynolds (Gal·les) i Fallon Sherrock (Anglaterra) s'han coronat guanyadors del French Open 2015. la quarta prova puntuable del BDO Western Europe. Els guanyadors s'han classificat per al Masters Mundial 2015 i el Play-off per accedir al Lakeside World Darts Professional Championship BDO 2016.

A les finals han perdut en Ryan de Breede (Netherlands) en el quadre masculí i Deta Hedman (Anglaterra) en el quadre femení, dos esportistes habituals al circuit WDF-BDO.
 
El 28è FRENCH OPEN és competició de Categoria C-BDO i de 1a. Cat.WDF, i per segon any consecutiu ha comptat amb participació catalana. De la expedició catalana destacar en Juan Robles (CD Palafrugell) que ha repetit el 17è lloc assolit l'any passat i en Sergio Garrido (CD Reus) que també ha assolit la 17a plaça en la competició individual. Just per darrera ha quedat en Gabriel Olivé (CD Reus) i en Juan Manel Dominguez (CD Ripoll) que ha completat la llista d'esportistes catalans premiats a la competició. Per la seva part, destacar també els resultats d'en Antonio Muñoz (CD Palafrugell) i en José Duran (CD Esplugues) han quedat 65è.
 
A la competició de parelles Antonio Muñoz i Juan Robles han quedat en un molt bon 9è lloc, a un únic partit de la zona de premis. La parella formada per en Gabriel Olivé i Sergio Garrido han quedat eliminats a la ronda anterior, quedant en 17è lloc.
 
A les competicions amb presencia catalana han participat 188 esportistes masculins al quadre individual i 69 parelles masculines. Revisem els resultats catalans:
 
French Open - Individual Masculí
17è Sergio Garrido 
17è Juan Robles 
Premi: 12 punts WDF + 3 punts BDO + 40,00 Euros
 
33è Gabriel Olivé 
Premi: 20,00 Euros de premi
 
French Open - Parelles Masculines
9è Antonio Muñoz-Juan Robles
17è Gabriel Olivé-Sergio Garrido 
33è Juan Manel Dominguez-José Duran
 
Tots els resultats oficials: www.ffdarts.com/...Resultats.pdf
 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.