Cercar

Competicions Competicions World Darts

42è Winmau WORLD MASTERS 1974-2015
Qui pot jugar? Com hi puc participar?
Tota la informació

Arriba el Masters Mundial, el prestigiós Winmau World Masters que aquest any arribar a la 42a ediciò. És la competició més antiga que es celebra a nivell mundial i la segona més important, després del Campionat del Món. 

Per quart any consecutiu hi haurà participació catalana, fruit de la bona feina que s'està duent a terme des de la Federació Catalana de Dards.

Revisem a continuació més detalls de la competició:

Com s'hi pot participar?
En aquesta competició només hi poden participar els esportistes que han obtingut invitació al guanyar qualsevol dels Oberts Winmau que es celebren arreu del món, tant en modalitat femenina com masculina, com per exemple el Catalonia Open que s'ha celebrat fa poc a Calella, i  els campions nacionals de les Federacions membres de la Federació Mundial (WDF), com Catalunya.

Com us hi podeu classificar?
Si ets esportista d''un país membre/reconegut per la Federació Mundial de Dards:

A travès de la Federació Catalana de Dards: Guanyant el Campionat de Catalunya, guanyant una de les invitacions que es posen en joc al rànquing Destí Winmau o bé guanyant el Catalonia Open Darts.

Mitjançant d'altres competicions: També us podeu classificar guanyant un dels diversos Open Winmau que es celebren entre el setembre d'aquest any i l'agost de l'any següent.

Dates: del 7 al 11 d'octubre 2014
El dia 7 d'octubre es celebrara el Play-Offs classificatòri pel Campionat Mundial Professional de Dards Lakeside 2015 (Lakeside Professional World Darts Championship), aquesta competició serveix per a classificar els últims esportistes pel campionat mundial individual que es celebra el proper Gener. 

Aquesta competició serveix, a la vegada, d'escalfament per al prestigiós campionat, el Winmau World Masters que es celebra del 8 al 11 d'octubre.

Localització:
La competició es juga a Hull, al comtat d'East Riding de Yorkshire, Anglaterra. Aquesta edició es juga tota en el mateix espai, al majestuós Hull City Hall, un saló polivalent situat al vell mig de la localitat i que acollirà les partides inicials i a l'escenari veurem les 8 millors jugadores i els millors 32 esportistes masculins, en el que serán les partides televisades. 

El Hull City Hall, està situat al Queen Victoria Square i destaca pels alts sostres i el gran espai on el públic gaudirà dels millorts esportistes.

Participació:
Al Play-off hi ha registrats més de 260 esportistes masculins i poc més de 150 jugadores femenines.
Al World Masters s'esperen més de 240  jugadors i més 150 jugadores classificades.

Seguiment Televisat: 
Totes les partides d'aquesta segona fase seràn televisades per Eurosport UK.

Programa de competició i pòster:

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.