Cercar

Competicions Competicions World Darts

42è Winmau WORLD MASTERS:
Els rivals a la primera ronda

Després dels Play-off Lakeside World Pro 2016 celebrats ahir mateix, avui és el gran dia on es farà realitat el somni d'alguns esportistes, participar la competició degana dels dards, el Winmau World Masters 2015 (veure informació aquí).

El format de joc per al quadre masculí és al millor de 5 sets al millor de 3 jocs al 501 Doble Out cada set i el quadre femení a la millor de 7 jocs. Els quadrant i resultats oficials s'aniran anunciant al twitter i després a la web de la British Darts Organisation (BDO), que són els responsables d'organitzar aquesta competició. 

En aquesta competició es classifiquen les dues millors jugadores i els quatre millors esportistes masculins per al Lakeside Mundial de Dards Professional de 2016.

Els quadrants del 42è World Masters 2015 ja s'ha anunciat i ja coneixem els primer rivals dels esportistes catalans que entren en acció en aquesta competició avui dijous 8 d'octubre a la la localitat de Hull, Regne Unit. Els jugadors catalans començaran els seus partits a les 12h i 12:30h, mentre les noies, que no lliuren a la primera ronda, inicien la competició a les 16h (totes les hores són catalanes).

1a Ronda Last 256
Iolanda Riba Toharias-CAT -Stacey Gurney-NIR
 
1a Ronda Last 256
Nuria Plaza Picon-CAT - Jennifer Donaghy-NIR

 
 
1a Ronda - Last 512
Carles Arola-CAT - bye
2a Ronda - Last 256
Cales Arola-CAT - Manuel Fischer-AUT 
 
1a Ronda - Last 512
Raul Invernon-CAT - bye
2a Ronda - Last 256
Mikko Silven-FIN - Raul Invernon-CAT
 
1a Ronda - Last 512
Oscar Valenzuela-CAT - bye
2a Ronda - Last 256
Oscar Valenzuela-CAT - Steve Warnock-CAN
 
1a Ronda - Last 512
Juan Robles-CAT - bye
2a Ronda - Last 256
Krzysztof Wojciechowski-POL - Juan Robles-CAT

Webgrafia: http://www.bdodarts.com/...Draws

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.